Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Попчета на новия вълнолом...
Модератори: emo vasilev, alekst
Попчета на новия вълнолом...
Ходих няколко пъти на новия вълнолом пред понското пристанище...дълъг е около километър навътре в Бургаския залив...а може и да е по-малко...
Идеално място за риболов...но трудно достъпно защото се намира в центъра на Бургаския Порт...
Хванах попчета около 7 кила...имаше екземпляри - стронгили големи и дебели като бирена бутилка, а и лихнузи излизаха...жалко че е направен с насипни камъни и много закача...скъсах към 20 майки...много куки и олова...ама риба бол...
После имах мускулна треска...риболувах с директен телескоп 7 метров допотопен кол...тежеше като греда...май ще взема да си купя нов ... по-олекотен заради тази риба там...мяркаха се платерини и кефали...тук таме и по някое чернокопче...може и зарган да даде...просто никой не е пробвал...на това идеално място за риболов...

Хванах попчета около 7 кила...имаше екземпляри - стронгили големи и дебели като бирена бутилка, а и лихнузи излизаха...жалко че е направен с насипни камъни и много закача...скъсах към 20 майки...много куки и олова...ама риба бол...

После имах мускулна треска...риболувах с директен телескоп 7 метров допотопен кол...тежеше като греда...май ще взема да си купя нов ... по-олекотен заради тази риба там...мяркаха се платерини и кефали...тук таме и по някое чернокопче...може и зарган да даде...просто никой не е пробвал...на това идеално място за риболов...

- lefera
- вече хвърля и на тежко
На това същото място редовно си скубя по 6-7 килца попче. Но ходя там с лодката и една 50м фаналия. На самия бурун (най - отпред) винаги се завърта по малко сафриджан и грацулан а и чернокопов винаги е по следите им. За вас лъжа за мен истина на скоро видях (по сумрак)голямо червеникаво петно на около 50м от буруна за по- светнатите е ясно какво е минало от там
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
- Local
- учете се от него
А за несветнатите?lefera написа:На това същото място редовно си скубя по 6-7 килца попче. Но ходя там с лодката и една 50м фаналия. На самия бурун (най - отпред) винаги се завърта по малко сафриджан и грацулан а и чернокопов винаги е по следите им. За вас лъжа за мен истина на скоро видях (по сумрак)голямо червеникаво петно на около 50м от буруна за по- светнатите е ясно какво е минало от там
Клавиатура риба не лови!!!
Тоя нов вълнолом стига почти до средата на залива...
всичко е възможно...стига да случиш на риба...преди години Баща ми лека ме пръст ловеше паламудите между корабите на рейда...
Удобное мястото ама трябва постоянство...няколко пъти ходя да гоня лефера...и нямам слука...един път не отидох в дъжда...после рзбрах от колеги дето ловяха попчета...че ГОФУСИ по кило и половина се разхождали и изпогонили рибата...къв каръшки късмет мамка му...
А съм заредил куфара с воблери и блесни и за такива риби... 

Удобное мястото ама трябва постоянство...няколко пъти ходя да гоня лефера...и нямам слука...един път не отидох в дъжда...после рзбрах от колеги дето ловяха попчета...че ГОФУСИ по кило и половина се разхождали и изпогонили рибата...къв каръшки късмет мамка му...