яз.Красава

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Milkonti
ще става разбирач
ще става разбирач

яз.Красава

Мнение от Milkonti »

яз.КРАСАВА някои ходил лие там можели малко информация за водоема. Благодаря предварително
m-kar.mobile.bg
bcanov
новобранец
новобранец

Re: яз.Красава

Мнение от bcanov »

Хайде колеги никой ли не е ходил до там тези дни ?
baaky
новобранец
новобранец

Мнение от baaky »

Колега бях там в четвъртък с/у петък,пробвах се с една дънна и на мач,като разчитах повече на мача.Получи се обатното-на дъно три шаранчета 1.0-1.5кг. ,на мача две каракуди,като имам и три шаранчета изпуснати на дъно-стръв царевица дипната в скопекс.Както навсякъде на подобни язовирчета собствениците казват,че са пускали скоро риба,но аз отдавна не им вярвам.Направи ми впечатление,че още 3-4 коли дойдох около 19-20часа и на сутринта около 9 се ометоха и действително кълването започна по тъмно и сутринта спря.Дано съм ти бил полезен.Успех.
Аватар
Milkonti
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Milkonti »

baaky написа:Колега бях там в четвъртък с/у петък,пробвах се с една дънна и на мач,като разчитах повече на мача.Получи се обатното-на дъно три шаранчета 1.0-1.5кг. ,на мача две каракуди,като имам и три шаранчета изпуснати на дъно-стръв царевица дипната в скопекс.Както навсякъде на подобни язовирчета собствениците казват,че са пускали скоро риба,но аз отдавна не им вярвам.Направи ми впечатление,че още 3-4 коли дойдох около 19-20часа и на сутринта около 9 се ометоха и действително кълването започна по тъмно и сутринта спря.Дано съм ти бил полезен.Успех.
Колега а на топчета не пробвали
m-kar.mobile.bg
Geladjiev
новобранец
новобранец

Мнение от Geladjiev »

Като гледам темата е малко вехта, но може някой да го интересува. От вчера на обяд до днес на обяд, при десетина човека с около 25 въдици общо ,от язовира не беше извадена една риба ( с изключение на 2-3 каракуди). Как пък не се намери един риболовец между нас ! При такива случаи цялата вселена е виновна само не и арендаторите.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”