Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ставам и спинингист :)))
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ставам и спинингист :)))
Излета беше плануван само като време,а като дестинация-не.Имахме повече комбинации,и в договор с Мики и с колегата от Гърция-подбрахме едно малко язовирче,където щеше да ни бъде отпуската,след трудната седмица.Бехме решили да търсиме щуката само на изкуствени примамки(секак-имахме добро инфо,както и винаги
) Тук, много ми помогна еден приятел от Македония,който за нула време ми подбра една хубава колекция от клатушки,воблери,силикони ,която се оказа убиствена
По деталните обяснения от Гърцкия приятел,бехме на километри от язовира още рано сутринта,но като патароци в мъгла се мотахме още 2 часа,докато не намериме водата
Откато намерихме водицата,с скорост на Юсеин Болт
вече разтоварихме багажа и започнахме с хвърляне.Започнахме с Дамови клатушки и Мепс Аглия-4.Щуката направо полудя.

Излизаха щуки с всякакви размери.

В водата имаше два живарника.Еден за помалките,еден за похубавите.Плана беше да седиме два дни,и заредени с буре и помпа да докараме колко можеме повече в язовира до нашия град.
И всичко ходеше по плана....сега за сега .Виждаше се,че ще има и за хубаво мезе а и за порибяване:)

Шеикът Мики ,върти ли върти

Около обяд ,дойде и Гърцкия колега,който ни каза че сме згрешили местото
той ни обяснавал за друго место подолу
а не знаеше че тук е дащно и това яко
.Как и да е ,уговорихме се вечерта да се местиме,за на следващия ден да пробваме и неговото место.Риболова продължи с ред риба,ред бира,ред кафе

Ето и едно случайно клипче
http://www.youtube.com/watch?v=JO9_le4Dk8g
А и не само риби
змии излизаха отвсякъде,влизаха по живарници,кепове,минаваха даже и през краката ни

На шеикът го атакуваха и костури

И така ни минаваше времето по жега от 35 градуса,риби бол,бира бол
Слънцето падна и време беше по плана-събиране и местене на другото подащно место
.Трябваше бързо действие,за да останат рибите живи.
Събрахме се,сложихме багажа в Витото,рибите,който не беха малко и тръгнахме към новото ни место.Вече беше пълен мрак,когато Гърка ни показа къде да се възтановиме за другия ден.Човека си търгна и не остави
За миг около нас се събраха 20 Гърцки кучета,който надушиха че сме Македонци
и не можеха да се решат,кое първо да не загони:mrgreen:
Местото беше стърмно, часа 10 ,и рибите вече бяха в кома.Пуснахме живарниците в водата,която беше доста топла,и половин от рибите не можеха да придойдат.Пред нас имаше 2 вариянта.Или да останеме да ловиме още еден ден с голям риск,да загубиме рибите,или да си тръгваме назад с всички риби,който явно не можехме да докараме живи,назад.
.Логично подбрахме второто-свесни че трябва да носиме в къщи ,целата риба,което крайно не планувахме.
Разказвам си всичко,щото не исках така да излезе и ядосан съм че търгнах и направих големи разходи с цел да пориба язовира до нас,за който никой не мисли да пориби....а не успях.Тава е наравоучение-ако по тази жега иска некой да запази живи риби да не ги вади от водата до края на излета.Местеното изкеца цялата замисла
Имам снимка от енормно голяма количина щука,която направих у дома и нема да я обява
За следващия път с сигурност ще успея да намера начин,за да осъществя идеята ми,за която ще ходиме доброволно 4-5 човека ,всички готови да жертват пари и време за дестинация ,която не е ни малко близо до нас,само с цел,да има щука и в наще води.
П.С
Ставам спинингист
майната му.

По деталните обяснения от Гърцкия приятел,бехме на километри от язовира още рано сутринта,но като патароци в мъгла се мотахме още 2 часа,докато не намериме водата

Излизаха щуки с всякакви размери.

В водата имаше два живарника.Еден за помалките,еден за похубавите.Плана беше да седиме два дни,и заредени с буре и помпа да докараме колко можеме повече в язовира до нашия град.
И всичко ходеше по плана....сега за сега .Виждаше се,че ще има и за хубаво мезе а и за порибяване:)

Шеикът Мики ,върти ли върти

Около обяд ,дойде и Гърцкия колега,който ни каза че сме згрешили местото

Ето и едно случайно клипче

http://www.youtube.com/watch?v=JO9_le4Dk8g
А и не само риби

На шеикът го атакуваха и костури

И така ни минаваше времето по жега от 35 градуса,риби бол,бира бол

Събрахме се,сложихме багажа в Витото,рибите,който не беха малко и тръгнахме към новото ни место.Вече беше пълен мрак,когато Гърка ни показа къде да се възтановиме за другия ден.Човека си търгна и не остави

.Логично подбрахме второто-свесни че трябва да носиме в къщи ,целата риба,което крайно не планувахме.
Разказвам си всичко,щото не исках така да излезе и ядосан съм че търгнах и направих големи разходи с цел да пориба язовира до нас,за който никой не мисли да пориби....а не успях.Тава е наравоучение-ако по тази жега иска некой да запази живи риби да не ги вади от водата до края на излета.Местеното изкеца цялата замисла

За следващия път с сигурност ще успея да намера начин,за да осъществя идеята ми,за която ще ходиме доброволно 4-5 човека ,всички готови да жертват пари и време за дестинация ,която не е ни малко близо до нас,само с цел,да има щука и в наще води.
П.С
Ставам спинингист

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Красимир Атанасов
- учете се от него
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Ставам и спинингист :)))
Скобаро джелезо и балса не яде!Ставам спинигист![]()
майната му.

P.S Супер сте поминали друже...

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- научил се да хвърля
Другио път пробвай и сомовете по Вардаро и Струма
Сигурен съм че ки ги утепаш и них 

-
- кандидат преподавател
Айде Никола готов си като те гледам .С голяма крачка скачаш в спининговия кеф.Добре сте си искарали 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
За преместването в жегата си напълна прав-рибата измира и смисълът на излета е бил вече провален.
Но, всеки се учи от грешките си, следващия път зарибяването ще е по-успешно.
Много щука в тази Гърция бре Никола
!!!
Много щука в тази Гърция бре Никола

бе това смок ли е или някакъв вид водна дет не съм я виждал

Никола,направи ли сте чудесен риболов с хубава дружина! Идеята за зарибяването е прекрасна,жалко,че не се е осъществила!Пожелавам ти следващият път да бъде успешна! 
п.п. Я ни обясни какъв е този македонски обичай,има ли нещо общо с риболова!?
[youtube]<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qOwZJHPx45w?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qOwZJHPx45w?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="349"></embed></object>[/youtube]

п.п. Я ни обясни какъв е този македонски обичай,има ли нещо общо с риболова!?
[youtube]<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qOwZJHPx45w?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qOwZJHPx45w?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="349"></embed></object>[/youtube]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ххахаха,другарите мой искаха да хванат шарана
и хванаха го,снимаха се и пуснаха шарана на една маса с булки

Ако ти кажа че десетици изведнъж се мотаха около нас....май водни саDimy написа:бе това смок ли е или някакъв вид водна дет не съм я виждал

Macedonia

- kaleeff
- ще става разбирач
Фен-клуб Таранка!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Знаеш ли как ми се иска да се развъди това добиче,тук близо менеG.Petkov написа:За преместването в жегата си напълна прав-рибата измира и смисълът на излета е бил вече провален.
Много щука в тази Гърция бре Никола!!!

Macedonia

- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- snejeco
- новобранец
- Обратна връзка:
Страхотен риболов сте си спретнали. Продължавайте в същия дух... 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Друже Ни'кола, вече е време за другото ниво - тролинга!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- сериозен играч
браво Никола