Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Яз.Домлян
Модератор: Кърцата
Яз.Домлян
Мисля утре да посетя Домлян,но не намирам прясно инфо от там...някой ако е ходил наскоро ще почерпя.Лошото е че и никога не съм ходил на този язовир и незнам какво да очаквам.Приготвил съм царевиц,бял,земен и торен ....

Re: Яз.Домлян
Дребен костур и кефал на стената на плувка. Нищо на дъно. На втечалото, освен дива чалга, крещящи лапетии и полутрезви къпещи се, излизат и дребни шаранчета. Инфото е от 18. 06. 2011
-
- научил се да хвърля
Прясно инфо нямам.но миналата година от опаката страна на стената излизаха само едри костури на плувка като само на малка кука 16/14 и на торен,но единият край да му виси!
На дъно нищо не съм хванал и пипане даже не съм имал!
На дъно нищо не съм хванал и пипане даже не съм имал!
-
- новобранец
nikopld написа:Мисля утре да посетя Домлян,но не намирам прясно инфо от там...някой ако е ходил наскоро ще почерпя.Лошото е че и никога не съм ходил на този язовир и незнам какво да очаквам.Приготвил съм царевиц,бял,земен и торен ....![]()
![]()
Колеги излизат ли някакви рибки в този язовир, пролетта излизаха бабушки ама сега как е положението ще ходя на гости в околността и да знам какви въдички да си взема.
- ivan_yo
- разбира нещата
Колега най добрия вариант е да ловиш червеноперка на ФИДЕР. НАСЛУКА
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Да споделя на 31.07 бях на язовира. Пробвах на леко и на фидер. На леко след обилно захранване се събраха уклей и дребни костури избрах място с около 3 метра дълбочина на около 10 метра от брега. На фидера не пипаше само епизодично излизаха червеноперки. Улова ми беше предимно костур като цяло много тегав риболов затова и не го посетих повече през почивката.
-
- ще става разбирач
Може ли да микажете къде са добрите места за бивакуване и за риболов, как достъпа до тях просто да ме упътите от кой път да мина.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама