За яз. Искър

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

За яз. Искър

Мнение от old fox »

:D Здравейте колеги !
Пак съм тука! Наслушах се на какви ли не глупости за Искаро !Няма да ги сломенавам тука - в общи линий колегите са се отдали на пиянство и сех,щото нямало риба :D :D

Та ако има някой по-майстор нека да драсне два реда, ще му бъдеме благодарни - цялата агитка стари лисугери :lol: :lol:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Independentfly
новобранец
новобранец

Re: За яз. Искър

Мнение от Independentfly »

Здравей колега,
в четвъртък следобед и петък сутрин бях на язовир Искър, встрани от така наречения Бункер. Резултатът ми е 4 риби-три платики около 0.500 и една подобна каракуда. Всичките на фидер. Времето беше много горещо, затова и на обед в петък си тръгнах. Отляво на мен имаше рибари с доста дънни въдици и наистина нищо не изкараха, събраха и си тръгнаха. Вдясно беше застанал друг колега с две-три дънни. когато си тръгна в четвъртък вечер, дойде да ми даде останалата си стръв, за което му благодаря, и каза че риболова му е повече от успешен. Много и то около кило платики и каракуди за трите му дни престой.
Дано да имате и Вие успех.
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

Independentfly написа:Здравей колега,
в четвъртък следобед и петък сутрин бях на язовир Искър, встрани от така наречения Бункер. Резултатът ми е 4 риби-три платики около 0.500 и една подобна каракуда. Всичките на фидер. Времето беше много горещо, затова и на обед в петък си тръгнах. Отляво на мен имаше рибари с доста дънни въдици и наистина нищо не изкараха, събраха и си тръгнаха. Вдясно беше застанал друг колега с две-три дънни. когато си тръгна в четвъртък вечер, дойде да ми даде останалата си стръв, за което му благодаря, и каза че риболова му е повече от успешен. Много и то около кило платики и каракуди за трите му дни престой.
Дано да имате и Вие успех.
:smt006 Благодаря за пресното инфо ! ! На истина сега и е времето на платиката и ще се подготвиме подобаващо :finga:

Още веднаж - Благодаря !
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Колега,в предишна тема за язовира стана въпрос за пуканките на КУКК,опитай и няма да съжаляваш....
Ако искаш,дай тел на ЛС,аз мисля във вторник и сряда да съм горе в района на Бункера?
Поздрави и Успех!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
ilia93to6kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ilia93to6kov »

да наистина има резултат от тези пуканки :) :)
usmiwka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от usmiwka »

Как ги закачате тия пуканки?А дипвате ли ги в нещо?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”