Питане за р.Янтра

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
MaNiaKa
новобранец
новобранец

Питане за р.Янтра

Мнение от MaNiaKa »

Колеги,даите малко актуална информация за Янтра по специално Нов Град и Джюлюница
Наслука на всички колеги !
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

След Джулюница-посока Варна на разклона за Кесарево,под старите свинарници даваше яко едрия морунаж и скобара.Но това бе преди дъждовете и не е на Янтра,а на Стара река.По Янтра-мрена,кефал и от време на време по някой шарко.

EDIT:МЯСТОТО
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
MaNiaKa
новобранец
новобранец

Мнение от MaNiaKa »

Мерси за информацията но мисля да отида на железния мост преди нов град да видя как е положението,до сега с празни ръце от там не съм се връщал.Дано само времето да е хубаво събота и неделя.[/quote]
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

MaNiaKa написа:Мерси за информацията но мисля да отида на железния мост преди нов град да видя как е положението,до сега с празни ръце от там не съм се връщал.Дано само времето да е хубаво събота и неделя.
[/quote]
Надявам се като се върнеш да драснеш някой ред,че и аз може да прескоча до там.Кажи поне за каква риба отиваш.
Аватар
BLOODRAYNE
новобранец
новобранец

Мнение от BLOODRAYNE »

колега като ще ходиш чак до Джлюлуница по-добре върви на местния рибарник 2 лева на Човек и имало шаран такава инфо имам за там пък за Янтра не мога да помогна това лято нямах възможност да отида до там :roll:
Аватар
MaNiaKa
новобранец
новобранец

Мнение от MaNiaKa »

BLOODRAYNE да ти кажа честно на рибарници не обичам да ходя,просто не ми прави удоволствие :)Предпочитам да се пробвам на Янтра.Ще опитам и за шаран през деня а след 7 часа и за сом между другото ще пуснем с баща ми и 1 за щука.До сега колкото пъти сме ходили там е давало доста риба.Малко преди железния мост има отбивка вдясно където се стига до едни големи скали точно там преди скалите има плитко място без течение където е пълно със скобар,кефал,червеноперка.Ако пуснеш на "леко дъно"(0.15мм и 9-10номер кука)на торен червей успеха ти е гарантиран.Обикновено излизат екземпляри от порядъка 300-700гр за скобар и 200-300гр червеноперка.Надявам се нещата да не се се променили от последното ми ходене.
MARANZIKA като се върна ще "драсна някой ред" за излета :)
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”