Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Питане за р.Янтра
Модератор: Paublo_Eskobar
Питане за р.Янтра
Колеги,даите малко актуална информация за Янтра по специално Нов Град и Джюлюница
Наслука на всички колеги !
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
След Джулюница-посока Варна на разклона за Кесарево,под старите свинарници даваше яко едрия морунаж и скобара.Но това бе преди дъждовете и не е на Янтра,а на Стара река.По Янтра-мрена,кефал и от време на време по някой шарко.
EDIT:МЯСТОТО
EDIT:МЯСТОТО
- maranzika
- сериозен играч
[/quote]MaNiaKa написа:Мерси за информацията но мисля да отида на железния мост преди нов град да видя как е положението,до сега с празни ръце от там не съм се връщал.Дано само времето да е хубаво събота и неделя.
Надявам се като се върнеш да драснеш някой ред,че и аз може да прескоча до там.Кажи поне за каква риба отиваш.
- BLOODRAYNE
- новобранец
BLOODRAYNE да ти кажа честно на рибарници не обичам да ходя,просто не ми прави удоволствие
Предпочитам да се пробвам на Янтра.Ще опитам и за шаран през деня а след 7 часа и за сом между другото ще пуснем с баща ми и 1 за щука.До сега колкото пъти сме ходили там е давало доста риба.Малко преди железния мост има отбивка вдясно където се стига до едни големи скали точно там преди скалите има плитко място без течение където е пълно със скобар,кефал,червеноперка.Ако пуснеш на "леко дъно"(0.15мм и 9-10номер кука)на торен червей успеха ти е гарантиран.Обикновено излизат екземпляри от порядъка 300-700гр за скобар и 200-300гр червеноперка.Надявам се нещата да не се се променили от последното ми ходене.
MARANZIKA като се върна ще "драсна някой ред" за излета

MARANZIKA като се върна ще "драсна някой ред" за излета

Наслука на всички колеги !