ХЛЕБАРКИИИИ???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

ХЛЕБАРКИИИИ???

Мнение от delio-haidutin »

След като явно се справихме с къртиците :lol: идва ред и на хлебарките :axe: .всеки знае колко са отвратителни,но освен това правят и ГОЛЕМИ поразии по електрониката.имам поражения за стотици левове от пре...бани платки по микровълнови,котлони съдомиялня,пералня.МОЛЯ за съвет само със изпитани мерки и препарати от които има РЕЗУЛТАТ.То не бяха спреъови,пудри,таблетки ,кубчета,течности-но без особен ефект,някои ако знае на кои фирми са сполучливи моля за препоръка. :smt068 :smt071 :smt066
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: ХЛЕБАРКИИИИ???

Мнение от Павел Иванов »

Викни си фирма да ти ги изчисти и не се занимавай с глюпости . Във всички случаи ще ти излезе по-евтино отколкото да продължаваш с експериментите . После всяка година веднъж годишно правиш профилактика и тъй .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Използвам една паста "GLOBUL", която намазвам по фаянсови плочки и други отвесни или хоризонтални повърхности. Мори ги доста, но ако наблизо имаш "източник" на нови поколения, нищо не помага, те си преминават на почистените територии безпроблемно.
Един мърляч да има, почти няма спасение, освен в цялосно напръскване на имота.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

след похарчени пари за различни специализирани препарати без ефект взех нещата в свои ръце.наи-напред (отново без резултат ) бях пробвал на село против бълхи с препарат от в. аптека,но после заложих на препарат с които се пръскат овошки (ползвам НОРЕЛЕ).ПОРАЗИТЕЛНО.СЛЕД ТОВА ИМАШЕ МН.ПЕПЕРУДКИ В ХАМБАРА И СИ ВИКАМ ЧАКАИ ПАК ДА ПРОБВАМ ...И ПАК ВСИЧКО НА ЗЕМЯТА .щом ги мори тези твари ,викам даваи и бои по хлебарките :axe: :axe: :axe: ,взех си един полувелизатор 2л,и половин капачка от препарата и поръсих под шкавчета ,хладилник ,печка в кухнята ,все пак има храна и съдове и несъм ръсил на високо.на сутринта изненадааааа ГОЛЯМ МОР.жената ги мети с лопатката- е това се иска от занятието :smt067 . на следващата вечер пак същата процедура -сабакарши отново с метлата :axe: направо им :ANAL: мамата.операция ,,домашни любимци,, ще е в деиствие до пълното имунищожение, а ако се появи някоя гад отново,зареждаме и бои .по- ефикасно е от всички рекламирани по тв и по- евтино мнгократно.преди това съм използвал два раид -а от различни цветове ,всеки по 5-6 лв и ефекта е няколко умрели хлебарки.които има подобен проблем няма да сбърка с този препарат (може и с б-58,но тои мириши повече)
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Мда...с къртовете се справихме :D , ама както казва:
G.Petkov написа:...ако наблизо имаш "източник" на нови поколения, нищо не помага, те си преминават на почистените територии безпроблемно.
...хлебарките са като сиганите....ъъъ....или обратното беше? :roll: :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Ако си в блок и не и пръснете мазето, жена ти сека сутрин ще мете...
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Dancho M
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dancho M »

Хвани си една жаба от някой язовир и я пусни в банята. Хлебарките са голямо лакомство за водните жаби.
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

delio-haidutin написа:След като явно се справихме с къртиците :lol: идва ред и на хлебарките :axe: .всеки знае колко са отвратителни,но освен това правят и ГОЛЕМИ поразии по електрониката.имам поражения за стотици левове от пре...бани платки по микровълнови,котлони съдомиялня,пералня.МОЛЯ за съвет само със изпитани мерки и препарати от които има РЕЗУЛТАТ.То не бяха спреъови,пудри,таблетки ,кубчета,течности-но без особен ефект,някои ако знае на кои фирми са сполучливи моля за препоръка. :smt068 :smt071 :smt066
Ще си позволя да пренасоча темата към решаване на проблема чрез рибарлък. Къде на майтап, къде съвсем сериозно. Обикновено, когато имаме някакъв проблем, търсим решение с универсални, масово разпространени средства. Аз обаче обичам да мисля малко нестандартно. Понякога ми се отдава, понякога - не. Та прочетох мненията и в главата ми се появи един въпрос - към самият мен, ама искам да го споделя и с вас.

Някой изпробвал ли е хлебарките като стръв? Ако тези гадини (онези черните и онези "книжарките") се окажат доста уловисти, мисля, че проблемът ще се окаже БОНУС. Представете си, ако рибоците ги харесат, дали ще остане жива хлебарка? Дори ще си ги развъждаме принудително :lol: . Майтап, ама я се замислете.....?

А сега съвсем сериозно за хлебарките: Аз си имам един котарак в къщи - на 9 години. Та това симпатично животинче, което е любимец на цялата фамилия, не им прощава. Ама направо полудява, ако види хлебарка. Дебне я до смърт (смърт за на хлебарката :D ). От 9 години, от момента, в който си го заприходих като член на семейството ми, жива хлебарка не съм видял в апартамента. Няма милост!!! Унищожава се още на момента, в който се появи. Денем, нощем - няма умора това коте. Да ми е жив и здрав, ама сега, като се замисля, че хлебарките могат да станат перфектна стръв за кленовете (подобно на щурците), направо си оставам на сухо. Ще трябва да се пазаря с някой комшия да ми доставя :lol: .

Та, ако искате да нямате хлебарки, вземете си котарак или жаба в къщи. Ако искате да си имате стръв под ръка - отглеждайте си ги. Изборът - всеки сам си го прави :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
franky
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от franky »

Този препарат при мен свърши работа, а гадините бяха СТРАШНО много.
Препаратът е сериозен, жена ми го взе от някаква селскостопанска аптека. С нещо такова пръскат и фирмите.
Едно шишенце се разрежда с 1л вода в нещо за пръскане и напръскваш яко цялата къща. Абсолютно навсякъде, 1л разтвор стига и за голям апартамент.
По принцип ме беше страх от препарати и фирми, защото имам куче, но специално за този бяха казали на жената, че няма очисти кучето.

Изображение
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

те зимата се крият само в банята че там е мн.топло(докато има централно).в мазите няма сякаш , но ще видим кво ще стане .колкото и да има няма как да се размножат толкова бързо ,след време пак ще повторим операцията
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Внимавайте с препаратите, защото, ако имате домашни любимци у вас, те могат също да пострадат. Дори само, когато хапнат някоя вече умъртвена хлебарка чрез препарата. Казвам ви го от опит.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

най- добре си викни фирма за ддд, ако искаш да експериментираш имай на предвид, че препаратите убиват само хлебарките, но не и техните яйца,така че след известно време те пак ще те тормозят :!:
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
malkoto ribe
новобранец
новобранец

Мнение от malkoto ribe »

"АИКЪН" една доза за 4,25лв. имате 1,8 литра готов препарат. Пръскате смело навсякъде по пода, по стени по ъгли, по тавани абе навсякъде. От три години в къщи няма никаква гад ни хлебарки ни мравки нито паяци. Пръскам по два пъти на година пролет и есен преди да отида на риба някой ден. Нужни са 2 часа да изсъхне препарата и от там нататък няма грижа. След като напръскаш най-много да ти запари под очите. Пробвай няма да съжаляваш.
Препарата е с контактно действие муха ако лети без да каца няма грижи ама кацнели и след време дава фира. Досега никой не ме е бил затова че съм му казал за този препарат.
granichar.org
Мънцата

Мнение от Мънцата »

delio-haidutin написа:те зимата се крият само в банята че там е мн.топло(докато има централно).в мазите няма сякаш , но ще видим кво ще стане .колкото и да има няма как да се размножат толкова бързо ,след време пак ще повторим операцията
Слагай препарат и в сифоните и отдушниците, оттам влизат гадините :axe:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”