Панчарево ?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Deacon
новобранец
новобранец

Панчарево ?

Мнение от Deacon »

Здравейте,
Колеги моля ви, дайте някакво инфо за Панчарево. Искам да отида там, където се влива Бистришка река? Можело скола да се стигне до там, имало наблизо вулканизатор... Аз си спомням че последния път като минавах от там почти в началото забелязах нещо, което ми приличаше на автосервиз това ли е вулканизатора? Разбрах че давало бабушки на плувка, а мога ли да се надявам на успех, ако хвърля и фидера ?
Благодаря предварително!
.... И наслука на всички!
turboo
новобранец
новобранец

Мнение от turboo »

Сори ама аз не мога да ти помогна!Само знам,че на Панчарево минавата за билети! :?
Аватар
Deacon
новобранец
новобранец

Мнение от Deacon »

То хубаво това за билетите... редовни сме :P ( и аз и лапето) , обаче като не мога да стигна... Охххх ако никой не може да ми каже, ще питам... пък където стигна.... само риба да има :-)
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

здрасти. незнам колко ще съм ти от полза ама поне е някакво инфо. на стената излиза предимно костур и по рядко бабушка, нагоре където езерото се стеснява превес взимат бабките. аз лично не робувам много на определени места и обикалям докато си харесам място. добро е на устието ама много народ,много нещо. има там еднио дерре дето се влива в езерото, май е за отпадни води, ако не си гнуслив пробвай там , в самото дере при вливането му. плитко е но е мътно и местните незнаят че отдолу се крият бабките. веднъж там при куц ден стоях до тъмно да го пазя че се бяха наредили като лешояди около мен и чакаха да се махна, а преди това ми се смееха че заставам там... абе гол след гол. само требе да си по отракан и да ги гониш че непрестанно идат дядовци с ръчила и мятат върху плувката, за да ловят рибета колкото пръста, естественно за тигана... аз лично от панчарево риба не съм взимал никога...и не ти го препоръчвам.
дано да съм помогнал, но за там винаги требе да си подготвен за капо.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
Deacon
новобранец
новобранец

Мнение от Deacon »

Благодаря,
Колеги в неделя ще видя колко съм научил на теория в практика :lol: Сигурно пак с маника ще ходим (дано да по-топличко)
Още веднъж много ви благодаря за информацията!
На слука на всички!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”