Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

николаевка 7дмия развъник
Модератор: sapuna
николаевка 7дмия развъник
зравеите колеги може ли да ми кажете каква риба има на седмия развъник в николаевка и на какво кълве благодаря предварително
Re: николаевка 7дмия развъник
Това някъде в Русия ли е? 

това е в варненска област

-
- ще става разбирач
Здравей колега!
Отговора на този въпрос го има в затворените групи, не е достояние за всеки редови член на форума!
Ако си малко по-наясно с чичко Google, може и да си извлечеш нужната информация от форума, иначе е строго секретно!
Поздрави!
Отговора на този въпрос го има в затворените групи, не е достояние за всеки редови член на форума!

Ако си малко по-наясно с чичко Google, може и да си извлечеш нужната информация от форума, иначе е строго секретно!
Поздрави!
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
ти ташак ли си праиш с мене кое му е секретното да ми кажеш кви риби има и на ко кълве
- slayder
- ще става разбирач
С този правопис и да иска някой да ти каже,няма да го направи! 

Дава ли? И дава и взема.
-
- ще става разбирач
Не, и аз не мога да чета, информацията е в някоя от затворените групи, достъпна само за членовете й!
Напиши в GOOGLE "Николаевка развъдник за риба" и четеш кешираната версия на страницата от форума, ако знаеш как.
Поздрави!
Напиши в GOOGLE "Николаевка развъдник за риба" и четеш кешираната версия на страницата от форума, ако знаеш как.
Поздрави!
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
kmiti написа:ти ташак ли си праиш с мене кое му е секретното да ми кажеш кви риби има и на ко кълве

риби има :шаран,амур и много дребна таранка, но в момента на плиткото рака яде като за последно , понеже скоро е сменил черупка.Успех ако ходиш