Язовир Йовковци........???

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
denzel
новобранец
новобранец

Язовир Йовковци........???

Мнение от denzel »

Моля ,ако някой от колегите скоро е ходил там да сподели впечатления.10х предварително!
emil petkov
новобранец
новобранец

Мнение от emil petkov »

Щуката кълве много активно на стръв и на блесна.
НА СЛУКА!
Аватар
denzel
новобранец
новобранец

Мнение от denzel »

Колега от кога ти е инфото?Пиши по-подробно къде си ходил.Друга риба обажда ли се?
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Емо,здрасти!Ние с теб се познаваме от ПЖИ-то,нодруг път ще ти обясня.Ти пък кога стана такъв голям рибар,че чак на Йовковци отиде? :D :D :D :D :D Кажи честно от кога имаш инфо.
emil petkov
новобранец
новобранец

Мнение от emil petkov »

Извинявам се, че чак сега отговарям, но по здравословни причини. Бях на Йовковци на 6 и 7 октомври и за 2-3 часа вечерта хванах 3 щуки между кг и 2, като маломерките не ги броя, на блесна моска 7-ми номер въртяща се, с червен пискюл на куката. Имаше колеги на рибе и те хванаха няколко щуки от същия калибар. На 7-ми сутринта от тъмно до кам 9 и 30 нямаше пипане и никакав признак на живот от страна на щуката. Водата е кристално бистра и се виждаха да плуват големи количества червеноперки, но аз ловех само на блесна. Между другото скачаха и големи шарани , но на едно място само, което беше много на вътре и брат ми със шаранските въдици нищо не направи.
Относно от кога ходя за риба, само ще кажа че съм Дунавско чадо, а до Йовковци имаме вила в Средни колиби.
НА СЛУКА!
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Емо аз се бъзикам бе. :lol: :lol: :lol:
А за Йовковци кво да кажа-на 21.10. бяхме там и резултата е почти НУЛА.За 5 часа риболов нито един хищник,а на перо 15-тина червеноперки.
Емо виж си ЛС.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

И аз да попитам: интерисува ме дали се е раздвижила и кълве "мирната" риба по язовира?Имам информация ,че се виждат доста рибари по язовира,но дали нещо се лови не знам.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Мерси за информацията! :( :( Аз тръгвам.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

преди една седмица ходих за 3 дни на Елена ,точно под моста на язовира като захраниш добре излизат доста добри екземпляри уклей и червеноперки , дълбочина на около 4-5метра
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Само костурчета имаше аз кат ходих.Щуките не пипнаха блесните!
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Благодаря и на двамата.В неделя ще пиша за резултата от излета.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Двата почивни дена си ходих на село и разбира се слязох и до язовира.Бях решил да търся уклея и щука .Рибари се забелязват тук-таме,но никой нищо не лови.Успях да излъжа 10-тина уклея,но както се появиха ,тъй и изчезнаха. :roll: Имах и един удар на тапата за щука,но явно беше дребно и си отиде поживо-поздраво.Хвърлях и 1час на воблери и блесни, но не ми подгони дори.Имаше едни момчета,които бяха хвърлили 12 тапи ,но без удар.
Като цяло ми се струва ,че водата е много студена и затова рибата не се е раздвижила.
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

Колеги утре пътувам до Елена, ще бъда там за четири дни в къща до брега. Там където съм знам какво излиза, дребни червеноперки и уклейки. Имам два въпроса:

Какво кълве в момента и къде да търся по едри червеноперки а и някой кефалче.

Преди години съм хващал доста добри червеноперки, ама за съжаление от няколко години не съм ги случвал.

Всякаква информация ще ми е от полза
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Значи колега майката му е захранката, вземи си хубава не от нашите, аз като бях вземах на Ван ден Енде с ванилия и ягода останах много доволен , а вече сигурно и щуката се е раздвижила в Елена на центъра продават живи рибки , вземи си и силиконови. Късмет и наслука .Пиши като се върнеш.
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

Мерси колега, а имаш ли представа занякое конкретно место. НАй добри резултати съм имал около моста. Дали няма друго естенце на което да дава до добре.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”