От къде мога да купя...

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

От къде мога да купя...

Мнение от indzaghi »

Искам да помоля колегите,които са компетентни,да ме ориентират от къде в София мога да си купя епоксидна или полиестерна смола и стъкломат или друг плат,който се използва за ремонт на пластмасовата част на рип-лодка.Благодаря предварително.
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: От къде мога да купя...

Мнение от szhristov »

indzaghi написа:Искам да помоля колегите,които са компетентни,да ме ориентират от къде в София мога да си купя епоксидна или полиестерна смола и стъкломат или друг плат,който се използва за ремонт на пластмасовата част на рип-лодка.Благодаря предварително.
Привет,

Преди известно време имах този проблем и намерих склад, който предлага стъкломат и полиестерна смола и други на складови цени. Фирмата (не помня как се казваше) се води на адрес ул. Костенец а входа е от към бул. Житница. Прилагам карта за да може да се ориентирате - иначе сте загубени-първия път се мотах близо час докато намеря входа и самата фирма :?
12198
ето това е картата :arrow: ако нещо не е ясно драснете на ЛС, че знаете - форума няма търсачка и темите не се виждат като с твои коментари.

Поздрави

:drinkers:
...и наслука
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от indzaghi »

Безкрайно съм благодарен за информацията,колега!Така и нямаше да науча,че има такъв склад в махалата-аз живея на Баба Илийца.Утре съм там.
Pooh

Мнение от Pooh »

indzaghi написа: рип-лодка
Rigid-inflatable boat (RIB) - в превод "Твърда-надуваема лодка."
Тоест - Надуваема лодка с твърдо дъно.
РИБ.
;)
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от indzaghi »

Аз благодаря за поправката,въпреки че не е поради незнание, а защото бързах и не прегледах написаното,но ти препоръчвам да обърнеш внимание на постовете на някои колеги,в които няма нито една правилно написана дума,камо ли пунктуация. :?
Pooh

Мнение от Pooh »

Не беше забележка, просто доуточняване. :wink:
"Добре е да се знае, че..."
Забележки отдавна съм видял че няма смисъл. :?
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”