Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

От къде мога да купя...
Модератор: emo vasilev
От къде мога да купя...
Искам да помоля колегите,които са компетентни,да ме ориентират от къде в София мога да си купя епоксидна или полиестерна смола и стъкломат или друг плат,който се използва за ремонт на пластмасовата част на рип-лодка.Благодаря предварително.
- szhristov
- ще става разбирач
Re: От къде мога да купя...
Привет,indzaghi написа:Искам да помоля колегите,които са компетентни,да ме ориентират от къде в София мога да си купя епоксидна или полиестерна смола и стъкломат или друг плат,който се използва за ремонт на пластмасовата част на рип-лодка.Благодаря предварително.
Преди известно време имах този проблем и намерих склад, който предлага стъкломат и полиестерна смола и други на складови цени. Фирмата (не помня как се казваше) се води на адрес ул. Костенец а входа е от към бул. Житница. Прилагам карта за да може да се ориентирате - иначе сте загубени-първия път се мотах близо час докато намеря входа и самата фирма

ето това е картата

Поздрави

...и наслука
Безкрайно съм благодарен за информацията,колега!Така и нямаше да науча,че има такъв склад в махалата-аз живея на Баба Илийца.Утре съм там.
Rigid-inflatable boat (RIB) - в превод "Твърда-надуваема лодка."indzaghi написа: рип-лодка
Тоест - Надуваема лодка с твърдо дъно.
РИБ.

Аз благодаря за поправката,въпреки че не е поради незнание, а защото бързах и не прегледах написаното,но ти препоръчвам да обърнеш внимание на постовете на някои колеги,в които няма нито една правилно написана дума,камо ли пунктуация. 

Не беше забележка, просто доуточняване.
"Добре е да се знае, че..."
Забележки отдавна съм видял че няма смисъл.

"Добре е да се знае, че..."
Забележки отдавна съм видял че няма смисъл.