Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Продават ли се в БГ някъде макародържачи Fuji
Модератор: sapuna
Продават ли се в БГ някъде макародържачи Fuji
Знаете ли дали някъде в БГ се продават макародържачи Fuji. Трябва ми подобенмодел с вътрешен диаметър 16мм.

- Don Corleone
- фен клуб-скобар
Re: Продават ли се в БГ някъде макародържачи Fuji
Еми не мога да ти отговоря на въпроса, но имам да ти задам и аз един. Защо мислиш, че макародържача има кой знае какво значение? Особено с този диаметър. Поне аз до сега не съм видял проблеми с макародържачите ми (Да чукнем на дърво) .. Аз не бих се взел отделно.. Особено пък глупостите, които говори Белополски по Хобито... Извини ме за спама.. Успех 

Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз търсих Fuji водач и ме исхвърляха от всякъде с думи те "ти не си добре" никой нямало да вкара такова нещо в БГ, предполагам дори и като вносител ще е скъпо и трябват бройки да се вземе, а търсене няма.
Това са здрави и качествени неща, едвали ще има разход.
Да питам Белополски какви глупости е ръсил, че съм испуснал, може и на ЛС.
Това са здрави и качествени неща, едвали ще има разход.
Да питам Белополски какви глупости е ръсил, че съм испуснал, може и на ЛС.
- Don Corleone
- фен клуб-скобар
Е няма какво да се крие. Еми говореха, че били най - качествените.. Дъра-бъра.. Че било хубаво да се купуват само въдици с такива макародържачи.. Говореха и за макарите там четалчетата, където влизат в макародържача, пак спомена фирма. Филмчето беше снимано в някакъв магазин. И говореха за пръчките общо взето и се спряха на макародържачите и материала за изработка.qno_zloo написа: Да питам Белополски какви глупости е ръсил, че съм испуснал, може и на ЛС.
Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да

И какви глупости са това. Fuji си е Fuji.... Наистина е най-качественото.Don Corleone написа:Е няма какво да се крие. Еми говореха, че били най - качествените.. Дъра-бъра.. Че било хубаво да се купуват само въдици с такива макародържачи.. Говореха и за макарите там четалчетата, където влизат в макародържача, пак спомена фирма. Филмчето беше снимано в някакъв магазин. И говореха за пръчките общо взето и се спряха на макародържачите и материала за изработка.qno_zloo написа: Да питам Белополски какви глупости е ръсил, че съм испуснал, може и на ЛС.
Защото си загубих врътката, която затяга макарата към макародържача, който е fuji и сега имам една неизползваема пръчка за 300 лв. Искам да си намеря макародържач и да си взема врътката от него. С този диаметър търся понеже моя е такъв. Обиколих всички магазини из моя край и нито една не съвпада, която не е произведена от fuji.Don Corleone написа:Еми не мога да ти отговоря на въпроса, но имам да ти задам и аз един. Защо мислиш, че макародържача има кой знае какво значение? Особено с този диаметър. Поне аз до сега не съм видял проблеми с макародържачите ми (Да чукнем на дърво) .. Аз не бих се взел отделно.. Особено пък глупостите, които говори Белополски по Хобито... Извини ме за спама.. Успех

В София има един магазин в Дружба2, на пред-последната спирка на автобусите (Carp-нещо си или подобно, забравих му името, но от шосето се вижда една голяма табела на покрива на сградата). Та там гледах водачи на Fuji, като май имаше и макародържачи.
П.П. сетих се - магазина се казва ИЗИ Фишинг.
успех и наслука
успех и наслука
Мерси. Писах им вече въпрос.horgasz написа:В София има един магазин в Дружба2, на пред-последната спирка на автобусите (Carp-нещо си или подобно, забравих му името, но от шосето се вижда една голяма табела на покрива на сградата). Та там гледах водачи на Fuji, като май имаше и макародържачи.
успех и наслука