Продават ли се в БГ някъде макародържачи Fuji

Модератор: sapuna

kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Продават ли се в БГ някъде макародържачи Fuji

Мнение от kasabinho »

Знаете ли дали някъде в БГ се продават макародържачи Fuji. Трябва ми подобенмодел с вътрешен диаметър 16мм.
Изображение
Аватар
Don Corleone
фен клуб-скобар

Re: Продават ли се в БГ някъде макародържачи Fuji

Мнение от Don Corleone »

Еми не мога да ти отговоря на въпроса, но имам да ти задам и аз един. Защо мислиш, че макародържача има кой знае какво значение? Особено с този диаметър. Поне аз до сега не съм видял проблеми с макародържачите ми (Да чукнем на дърво) .. Аз не бих се взел отделно.. Особено пък глупостите, които говори Белополски по Хобито... Извини ме за спама.. Успех :)
Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да :wink:
:D :D
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Аз търсих Fuji водач и ме исхвърляха от всякъде с думи те "ти не си добре" никой нямало да вкара такова нещо в БГ, предполагам дори и като вносител ще е скъпо и трябват бройки да се вземе, а търсене няма.
Това са здрави и качествени неща, едвали ще има разход.

Да питам Белополски какви глупости е ръсил, че съм испуснал, може и на ЛС.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
Don Corleone
фен клуб-скобар

Мнение от Don Corleone »

qno_zloo написа: Да питам Белополски какви глупости е ръсил, че съм испуснал, може и на ЛС.
Е няма какво да се крие. Еми говореха, че били най - качествените.. Дъра-бъра.. Че било хубаво да се купуват само въдици с такива макародържачи.. Говореха и за макарите там четалчетата, където влизат в макародържача, пак спомена фирма. Филмчето беше снимано в някакъв магазин. И говореха за пръчките общо взето и се спряха на макародържачите и материала за изработка.
Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да :wink:
:D :D
baitserr
новобранец
новобранец

Мнение от baitserr »

Don Corleone написа:
qno_zloo написа: Да питам Белополски какви глупости е ръсил, че съм испуснал, може и на ЛС.
Е няма какво да се крие. Еми говореха, че били най - качествените.. Дъра-бъра.. Че било хубаво да се купуват само въдици с такива макародържачи.. Говореха и за макарите там четалчетата, където влизат в макародържача, пак спомена фирма. Филмчето беше снимано в някакъв магазин. И говореха за пръчките общо взето и се спряха на макародържачите и материала за изработка.
И какви глупости са това. Fuji си е Fuji.... Наистина е най-качественото.
Изображение
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Don Corleone написа:Еми не мога да ти отговоря на въпроса, но имам да ти задам и аз един. Защо мислиш, че макародържача има кой знае какво значение? Особено с този диаметър. Поне аз до сега не съм видял проблеми с макародържачите ми (Да чукнем на дърво) .. Аз не бих се взел отделно.. Особено пък глупостите, които говори Белополски по Хобито... Извини ме за спама.. Успех :)
Защото си загубих врътката, която затяга макарата към макародържача, който е fuji и сега имам една неизползваема пръчка за 300 лв. Искам да си намеря макародържач и да си взема врътката от него. С този диаметър търся понеже моя е такъв. Обиколих всички магазини из моя край и нито една не съвпада, която не е произведена от fuji.
Изображение
horgasz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от horgasz »

В София има един магазин в Дружба2, на пред-последната спирка на автобусите (Carp-нещо си или подобно, забравих му името, но от шосето се вижда една голяма табела на покрива на сградата). Та там гледах водачи на Fuji, като май имаше и макародържачи.
П.П. сетих се - магазина се казва ИЗИ Фишинг.
успех и наслука
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

horgasz написа:В София има един магазин в Дружба2, на пред-последната спирка на автобусите (Carp-нещо си или подобно, забравих му името, но от шосето се вижда една голяма табела на покрива на сградата). Та там гледах водачи на Fuji, като май имаше и макародържачи.
П.П. сетих се - магазина се казва ИЗИ Фишинг.
успех и наслука
Мерси. Писах им вече въпрос.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”