Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

язовир Сопот и Пясъчник
Модератори: Павел Иванов, sestrata
язовир Сопот и Пясъчник
Здравейте
От скоро реших да мина на спинингов риболов. Отидох в един рибарски магазин и те ми препоръчаха пручка Lazer 270 см 10-30 гр. и макара SHIMANO EXAGE 3000 SRB. плетено влакно(зелено) марката я забравих но беше над 30 лв, воблери няколко над 24 лв бройката блесни и тн. но голям успех нямам. Ходиме най често на язовир Сопот, Пясъчник...и ако удари някоя сулка или някой костур на ден това е...риба ли няма или нещо правя не както трябва???
Вярно е че последните пъти беше много ветровито, ама пък да не удари цял ден???
От скоро реших да мина на спинингов риболов. Отидох в един рибарски магазин и те ми препоръчаха пручка Lazer 270 см 10-30 гр. и макара SHIMANO EXAGE 3000 SRB. плетено влакно(зелено) марката я забравих но беше над 30 лв, воблери няколко над 24 лв бройката блесни и тн. но голям успех нямам. Ходиме най често на язовир Сопот, Пясъчник...и ако удари някоя сулка или някой костур на ден това е...риба ли няма или нещо правя не както трябва???
-
- разбира нещата
Re: язовир Сопот и Пясъчник
ivanteo написа:Здравейте
Трудна работа е от брега с блесна. По добър ефект ще има ако заложиш на плувка с жива стръв. Но продалжавай да опитваш ,от опит глава не боли

Трудна работа е от брега:-))) -знам, ама приятелите ми като влачат по 3-4 часа кво? същтата работа. Аз поне си поркам студена биричка на брега:-)) То като си няма риба ...поне аз така мисля. Имам приятел , ходи в Гърция на риба. какви снимки ми показа на уловени риби, чак срам ме хвана:-)))
Но надеждата умира последна:-)) Ще продължавам да пробвам:-))))
Но надеждата умира последна:-)) Ще продължавам да пробвам:-))))
Надеждата не умира никога,иначе няма да е надежда!!!ivanteo написа:......Но надеждата умира последна! Ще продължавам да пробвам!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Не се коси .Всичко ти е наред , просто няяяяяма риба за жалост .*

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Много се радвам когато умозаключение от сорта силно ме развесели баш преди ляганеalankulu1987 написа:...Трудна работа е от брега с блесна...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов