Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Китен
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- фен клуб-скобар
Китен
Здравейте колеги,
От 18 юли съм на море на Китен.Никога не съм ловил в морето , така че всякаква информация ще ми е от полза.Първо каква риба и на какво да ловя?Второ какъв монтаж да ползвам и трето къде да ловя?
Благодаря предварително
пп-отново казвам,че за пръв път ще ловя в морето.
пп2-ще ловя от брега!
От 18 юли съм на море на Китен.Никога не съм ловил в морето , така че всякаква информация ще ми е от полза.Първо каква риба и на какво да ловя?Второ какъв монтаж да ползвам и трето къде да ловя?
Благодаря предварително

пп2-ще ловя от брега!
-
- разбира нещата
Re: Китен
Колега. На южния плаж посока царево има една река точно на края на плажа. Взимаш си от някои рибарски магазин на центара в китен морски червей или торен ако няма морски и на дълбочина не повече от 30-40 см хвърляш за морски кефалRiBaRa999 написа:Здравейте колеги,
Благодаря предварително![]()
пп2-ще ловя от брега!

Реката се казва Караагач
Като гледам , смятам , че най-добрия вариант за тебе е да се замъкнеш не на китенското пристанище , а точно в обратната посока т.е. притоците на Караагач , които се намират на запад от Китен ! Малки вади са , но пък на леко има всякакви видове риби : брияна, мряна, каракуда, шаран, морски кефал ,триигла бодливка и др.
Кофти е само съхранението на улова ,щото във влагата и жегата яйцата на мухите за нула време се трансформират на бели червеи върху улова .
пп Га влязат иларии се виждат от моста и тогава риболова е супер на булдо ,кука №7 ,стръв горски червей-китенски /копа се в канавката в гората до автогарата/

пп Га влязат иларии се виждат от моста и тогава риболова е супер на булдо ,кука №7 ,стръв горски червей-китенски /копа се в канавката в гората до автогарата/

Последно промяна от Trias на Нед Юли 03, 2011 10:09 pm, променено общо 1 път.
-
- фен клуб-скобар
Имам още два въпроса:
1-може ли да се лови с фидер?(това е въдицата ми с най-голяма акция)
2-как се отчита кълването на дънна въдица?
пп-знам, че задавам тъпи въпроси, но отново казвам , че за пръв път ще ловя в морето
пп-знам, че задавам тъпи въпроси, но отново казвам , че за пръв път ще ловя в морето

Може ,даже е по-удобно ! То дали пръта ти се нарича фидер или дънна въдица си е все тая на морето ,щото кълването на попчето се отчита ръчноRiBaRa999 написа:Имам още два въпроса:

-
- разбира нещата
Писах в една друга тема,но никой не отговори,а заветния ден наближава,затова ще си пробвам късмета и тук.На ммц-то дава ли платерина?Също на кея на Китен излиза ли сафрид или въобще някаква риба(като изключим драконите,те са си целогодишни).
в момента риболова в китен как е от буната сутрин дали излиза по някои зарган а на пристанището завъртял ли се е сафрид и въобще ако някои има прясна информация да сподели
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Няма ли никакъв риболов по Китенfisher38 написа:в момента риболова в китен как е от буната сутрин дали излиза по някои зарган а на пристанището завъртял ли се е сафрид и въобще ако някои има прясна информация да сподели

Аз там съм пораснал...