Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Помощ за пералня
Модератор: dantho.mihov
Помощ за пералня
Здавейте колежки и колеги притежавам пералня Whirpool 245-600 правихме ремонт на програматора и майстора загуби скицирана схема на вклучването на два снопа кабели които се включват от горе на платката на програматора и сега няма събиране .Ако има колеги коита са наясно моля за помощ евентоално схема на включване . Два снопа са от по 6-7 кабели на букса с различен цват но няма номериране на кабелите. живея в с Горна Малина в близост до Вятърните Мелници.Извинения и към модераторите ако несъм писъл където трабва.Разбира се с почерпка .
към тях. Притежавам пералня Whirpool AWM 245-600 модел правихме ремонт на програматора , от горе на самият програматор има два снопа кабели които неможем да включим по причина ,че майстора беше си скицирал ите ако несъм писъл къдито трябва .Имам голяма молба ако има колеги които разбират от бяла техника перални машде да се включи но скицата е загубена .Молбата мие ако някой има такава схема или може да помогне живея в с Горна Малина в близост до Вятърните Мелници .Търсих в сервиз в гр Елин Пелин но няма такава схема . Моля помогнете ще съм ви много благодарен .
към тях. Притежавам пералня Whirpool AWM 245-600 модел правихме ремонт на програматора , от горе на самият програматор има два снопа кабели които неможем да включим по причина ,че майстора беше си скицирал ите ако несъм писъл къдито трябва .Имам голяма молба ако има колеги които разбират от бяла техника перални машде да се включи но скицата е загубена .Молбата мие ако някой има такава схема или може да помогне живея в с Горна Малина в близост до Вятърните Мелници .Търсих в сервиз в гр Елин Пелин но няма такава схема . Моля помогнете ще съм ви много благодарен .
- daniel defoe
- разбира нещата

Re: Помощ за пералня
Здравейте колега, това може и да ви е от полза
http://www.tehcomservis.com/forum/topic ... &topic=785
http://www.tehcomservis.com/forum/topic ... &topic=785