Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз.Тича
Модератор: sapuna
Яз.Тича
Колеги моля да ми кажете места за риболов на Яз.Тича ЩЕ ВИ БЪДА БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЕН.
Моля да ми бъде обяснено по подробно ако може. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Моля да ми бъде обяснено по подробно ако може. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

-
- научил се да хвърля
Re: Яз.Тича
Отиваш на село Маломир, там минаваш точно пред кръчмата , пада ти се в ляво кръчмата, монолитната, немонолитната ти е в ляво! минаваш по този път направо, караш смело напред, стигаш до една рекичка ( бара) прецапваш я след което нагоре по баира, влизаш в гората, и след това ти е язовира, от маломир до язовира - 1,5 км. Мястото е дълбоко напред и в дясно ( там има ръкав) а в ляво изплиткава! Ще си намериш място там, има място и за тролинг на на мястото където шкарпа изтънява е шарановата ти зона.
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
там имаше една чешма преди или след нея, преди нея има едно стръмно място а още по нататък има едно като ракаф дето се влива реката имаше и 1 камък там някъде ли да застана ?
благодаря ти за Информацията!!!

- evilduck
- научил се да хвърля
43° 2'18.53"С ширина
26°42'30.88"И дължина
Вкарай тия координати в гугъл ърт или джи пи ес и си готов и да долу до язовира има чешма,а камъни има безброй застани където има място щото сега е пълно.
26°42'30.88"И дължина
Вкарай тия координати в гугъл ърт или джи пи ес и си готов и да долу до язовира има чешма,а камъни има безброй застани където има място щото сега е пълно.
evilduck написа:43° 2'18.53"С ширина
26°42'30.88"И дължина
Благодаря пич.
- garfield80
- новобранец
как е на яз.Тича
колеги даите някакво инфо за шарана и амура на Тича