Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Панчарево, на стената или... ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Панчарево, на стената или... ?
Тази седмица ще водя сина с мен за риба на Панчарево, да види къде отмаря татко му, да се пробва как е с видица
Но понеже е над 14 г. съм раздвоен: риболовен билет ли да му взема или да идем на платеното...
Ако идем към стената дали ще хванем нещо... червеноперка, костурче или каракудка?
А ако сме на платеното има ли там подобни риби, за да може и сина да хване с 4 метров прът без водачи на неподвижна плувка (това мога да му предложа само, или аз да хвана нещо с това а той да е с телескопа ми)?
Това е добър начин да се възпита отношение към природата и не искам да го разочаровам с никакво кълване.
Колеги, дайте съвет, моля...

Ако идем към стената дали ще хванем нещо... червеноперка, костурче или каракудка?
А ако сме на платеното има ли там подобни риби, за да може и сина да хване с 4 метров прът без водачи на неподвижна плувка (това мога да му предложа само, или аз да хвана нещо с това а той да е с телескопа ми)?
Това е добър начин да се възпита отношение към природата и не искам да го разочаровам с никакво кълване.
Колеги, дайте съвет, моля...
Винаги има риба, но от коя стана на въдицата...
Колега, не потретвай тази грешка ще откажеш детето от спорта с Панчарево. Може и да има риба ама то е като да удариш от тотото. Търси платено ама поне да се връща рибата, че ще излезе солено.eventer написа:На 19 Окт, на стената на Панчарево и малко по-нагоре, срещу реката - НИЩОООО!
Само кану / каяк, ама те не спадат към разрешените с риболовен билет