Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Диканя- уникален риболов с кофти финал.
- indalo
- фен клуб-скобар
Диканя- уникален риболов с кофти финал.
Та днес некси ме сърбеше и след тел. разговор с Павката импулсивно наметках половината покъщнина и газ към Диканя, под трафопоста. Към 2 на обяд у некви адски жеги вече разпъвах, докато гледам Павле как ги дърпа некви баби на бабките и нетърпение монтирах стол, манджи, колци.... Опънах щечето на 11м., турих му тамъмче грамче,тънко влаканце, кукенце 16че и му забодох едно житце, въпреки че Пафката ги мачкаше на друга стръв/ тайната за Диканя
/ и още с поднасянето плувката без да се замисли си е.а м....а под водата, засечка и 1вата бабишкерка, педарка бе в живарника. Пак вкарване, плувката...под водата, и така с темпо като за световно се ловеха рибончета. Излезнаха и 2-3 прилични кленчета, пристигна и един френд да си сефтоса щеката и така. И всичко щеше да е райско ако се не беше случило това: Изведнъш зад нас нещо засвите и докато се усетиме какво става, държейки прътлетата ни отнесе такава вихрушка ли, торнадо ли, сатаната ли, бах ли го кво. Всичко беше за 30 сек- минута най много и изведнъж пак тишинка. Аз и Павле бяхме във водата, заено със все багаш що имаше около нас- кофи сакове, чохъли, маратонки, ролери. Само щеките ни бяха в ръцете, запотени от стискане и ужас, но здрави. Докато се осъзнаем кво да правим полвината багаж потъна, другата плуваше навътре в язовира. Добре че сме добре с плуването и бехме изпили само по 3 бири та успяхме да спасиме доста неща, в спасителната акция се включиха и плажуващи. Загубите бяха, чадърите на двамата, мойта кофа Мавер, на 2 риболова, 2 крачета на стола ми, прикачно за чадър, очила Шимано, шапка Гарболино, Гсм, и много дребни неща. На Пав ролера Мавер му беше потрошен, моя оживя, въпреки че го извадих от язовира. Вятъра го беше запратил на 20тина метра навътре. Най интересното беше, че това ни се случи на мен и на Павел, а Роската, който беше само на 12 метра от мен и на 6 метра от Павката само наблюдаваше екшъна. При него нещата си бяха както преди то, лек полъх и никакви щети. Снимки на язовира не съм правил, телефона отплува, а и не ми беше до фотосо. Да спомена само че рибите на Павле бяха преливаща бака, мойте пълна до половината. Повечето си плуват, но си оставихме и за утеха с биричката. Май се поунесох, но даже съм пропуснал доста неща. Само 2-3 снимки от потрешените ми пособия.
Чадъра.

Прикачното и част от предните два крака на стола.

Досадих малко, но трябваше да го споделя.
и безаварийни излети.

Чадъра.
Прикачното и част от предните два крака на стола.
Досадих малко, но трябваше да го споделя.

Последно промяна от indalo на Съб Юли 16, 2011 10:03 am, променено общо 1 път.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Диканя- уникален риболов и фатален край.
Леле какво ви е връхлетяло,то е било супер зверския порив. 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Некъв заблуден пернишки БРИЗ ви е лизнал.
Сега трябва да си пазаруваш от "Стомана" вече.Трябва да му кажа и на Павката(ако е за този Павка дето си мисля де).
Иначе поздрави за риболова.

Сега трябва да си пазаруваш от "Стомана" вече.Трябва да му кажа и на Павката(ако е за този Павка дето си мисля де).
Иначе поздрави за риболова.
-
- сериозен играч
Същото ми се случи на яз.Ивайловград но след позвъняването на един карък.Около 1-2 минути ураган от нищото и после тишина.
- indalo
- фен клуб-скобар
Псолютно е така, края е кофти, но пък чак фатален. Още съм под адреналина на случката. Беше ужас, некъв ад.stich написа:Кофти работа,ама чак с фатален край не е! Живи сте!
п.п. Поправил съм заглавието.
-
- и господ не е толокова добър
Re: Диканя- уникален риболов с кофти финал.
Да сте живи и здрави, такъми се купуват 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Това си е лек смерч, предизвикан от 3 вида вятър, гледам много за торнада и ми е интересно.
Пронципно са уязвими, понеже става така че единия циклон да се измени малко и всичко свършва рязко, така както е почнало.
Живи и здрави.
Пронципно са уязвими, понеже става така че единия циклон да се измени малко и всичко свършва рязко, така както е почнало.
Живи и здрави.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Като чета текста, става дума за петък, нали?
Защото днес, събота, ме валя град, някой зърна бяха като малък орех, до гр.Брезник!
Защото днес, събота, ме валя град, някой зърна бяха като малък орех, до гр.Брезник!
Индалски,и на мен ми се случи абсолютно същата работа преди 4-5 години
на този гьол...............поне въдицата ми уцеля ,а се дигна на фуния и само гледах какво се случва.........след минута все едно бях сменил канала с дистанционното

на този гьол...............поне въдицата ми уцеля ,а се дигна на фуния и само гледах какво се случва.........след минута все едно бях сменил канала с дистанционното

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- новобранец
Колега аз бях там и видях всичко.Бяхме точно срещу вас с една зелена палатка.Всичко стана за секунди докато си печеше и беше спокойно,адския шум и се завъртя.После се запъти право към нас и аз бягах и събирах всичко по брега но на 20-на метра се спря.Наистина си беше доста силно.добре че сте успяли да посъберете нещата.
- indalo
- фен клуб-скобар
Мислех си, че може би сте вие отсреща, нали беше упоменал в темата, че ще сте там. При нас беше страшно, сигурно попаднахме в епицентъра. Сигурно си видял докъде плувахме да си събираме багажа. И пак доста неща липсват. Здраве да е.kontrabanda написа:Колега аз бях там и видях всичко.Бяхме точно срещу вас с една зелена палатка.Всичко стана за секунди докато си печеше и беше спокойно,адския шум и се завъртя.После се запъти право към нас и аз бягах и събирах всичко по брега но на 20-на метра се спря.Наистина си беше доста силно.добре че сте успяли да посъберете нещата.

Ей, на това място (под трафопоста) трябва да сложат и една вятърна централа
. В другата тема драснах няколко реда, ама видях и тази, та: по това време и най-вече, когато е жега, на няколко пъти съм виждал нещо подобно, но за щастие - само съм го виждал. Изключение прави само преди около три години - преживях го с лодката. Ей, жив съм все още. Жалко за загубите. Аз също имам няколко чадъра по дъното на язовира
. Ако някой колега "хване нещо" - да знае каква е причината за късмета му
.
Indalo, ние май бяхме един до друг за малко, ама като не сме се разпознали ...
. А kontrabanda ги видях също отсреща, но не съм знаел, че са те. Пак сме се разминали, но все ще се засечем. 

Indalo, ние май бяхме един до друг за малко, ама като не сме се разпознали ...

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- indalo
- фен клуб-скобар
Ние бяхме под полянката под трафопоста. Първо 2ма, после 3ма с щеки. Даже до към 2 часа е бил само 1- Павката. Жалко, че не сме се видели.