Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Дикански баби
Дикански баби
Днес на Диканите много хубав риболов се получи, но за съжаление
до към 11:00ч. След това дойдоха плажуващи люде, които решиха да
плуват на 2 метра от плувката ми въоражени с помощни средства (пояси, дюшеци и т.н.) и риболова тотално умря.
Лових на мач, стръв житце.
Специални благодарности на колегата "indalo" за споделената информация преди излета.
Всички баби са си в язовира живи и здрави - общо 16 на брой (да ме чакат - пак ще дойда ама делничен ден), за съжаление това вообще не
важи за останалите колеги покрай мен. Явно т.нар. кетч енд рилийз нема
почва у нас. Те и некоя снимка :

П.С. направи ми впечатление, че на колеги на 20 метра от мен спря да има кълве след
като почна лудницата с къпането, явно рибата си бие камшика мног на далече при такива шумове.
до към 11:00ч. След това дойдоха плажуващи люде, които решиха да
плуват на 2 метра от плувката ми въоражени с помощни средства (пояси, дюшеци и т.н.) и риболова тотално умря.
Лових на мач, стръв житце.
Специални благодарности на колегата "indalo" за споделената информация преди излета.
Всички баби са си в язовира живи и здрави - общо 16 на брой (да ме чакат - пак ще дойда ама делничен ден), за съжаление това вообще не
важи за останалите колеги покрай мен. Явно т.нар. кетч енд рилийз нема
почва у нас. Те и некоя снимка :
П.С. направи ми впечатление, че на колеги на 20 метра от мен спря да има кълве след
като почна лудницата с къпането, явно рибата си бие камшика мног на далече при такива шумове.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
ilia93to6kov
- научил се да хвърля

Re: Дикански баби
браво колега от 2 3 дни чувам хубави отзиви за там.
-
dobrin_dinev
- сериозен играч

Re: Дикански баби
Браво колега!