отивам на къмпинг Смокиня- -Ропотамо-Созопол

Модератор: Кърцата

candino
новобранец
новобранец

отивам на къмпинг Смокиня- -Ропотамо-Созопол

Мнение от candino »

здравеите,
заминавам за седмица на къмпинг смокиня и искам да отида някаде в околноста за риба(созопол,ропотамо) , затова моля за малко насока относно това каде да отида каква стръв да използвам за един приятен риболовен излет./ако е възможно даите линк в google.maps
На река Ропотамо разрешен ли е риболова?

мерси на всички очаквайте снимки чаооо
СЛУКА ЗА ВСИЧКИ-ЗАТВОР ЗА БРАКОНИЕРИТЕ
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: отивам на къмпинг Смокиня- -Ропотамо-Созопол

Мнение от mita4eto »

Ропотамо мисля не е позволена за риболов, но сравнително близо е река Караагач (Южно от Китен), а малко по-далечко е Великата Велека, която поне според мен е най-доброто място за риболов в родината ни :)
Където и да отидеш, кефа от красивата природа ти е гарантиран (особено на Велека)
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D Привет , бях там миналата година . Аз обаче търсих предимно морския риболов . На плажа под къмпинга има два носа / на север и на юг- Агалина/ пробвай там . Аз се оказах приятно изненадан и хванах чудесен тен .
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
vanko333
новобранец
новобранец

Мнение от vanko333 »

candino написа:здравеите,
заминавам за седмица на къмпинг смокиня и искам да отида някаде в околноста за риба(созопол,ропотамо) , затова моля за малко насока относно това каде да отида каква стръв да използвам за един приятен риболовен излет./ако е възможно даите линк в google.maps
На река Ропотамо разрешен ли е риболова?

мерси на всички очаквайте снимки чаооо
Ами колегата ти го каза-морски риболов.Взимаш от Бургас някое и друго чепаре за сафрид(правено) не от китайските,малко блатен(морски)червей, взимаш и едно кепче с мрежа с малки дупки и сутрин по скалите за скариди(ако не хванеш нещо варени за мезе за бирата) а по скалите има и миди също за стръв или за бирата а забравих бомбарда,може и някой монтаж за платерина и си готов.А ако не знаеш къде са рибарските магазини в Бургас като влезеш питай къде е блока"Краставицата" там са 90% от риболовните магазини в Бургас.Айде приятна почивка и наслука и ако има нещо питай :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”