Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Размер на пейка за лодка SEABO 3м. ?!
Модератор: emo vasilev
Размер на пейка за лодка SEABO 3м. ?!
Така се случи че останах без въпросната пейка. Лодката е от китайските които бяха пуснати в МЕТРО, дължина 3.00м (на различни места виждам че я описват като 3.10м, но според мен е 3.00м.) Молбата ми е, който има такава, ако не му представлява трудност, да ми каже точните размери по които да си изработя пейката. Благодаря предварително !
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Re: Размер на пейка за лодка SEABO 3м. ?!
?!?
-
- и господ не е толокова добър
Нещо не схващам брат, нали имаш лодка, казваш, че според теб е 3м. Вземи рулетка и си я измери, така също си измери леглото на пейката и си направи, надуваш я и мериш 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
По този начин доста трудно ще стане,трябва напасване,щото има опасност да е лабава или прекалено къса(СТЕГНАТА)snegk написа:Нещо не схващам брат, нали имаш лодка, казваш, че според теб е 3м. Вземи рулетка и си я измери, така също си измери леглото на пейката и си направи, надуваш я и мериш
Ако има точните размери на точно неговия модел,по лесно ще е.
Аз там съм пораснал...
Да, това е уж логичния вариант но ето какво показаха цифрите: По начина който описваш, дължината на пейката трябва да е 81см. Но след като направих това измерване, ме налегна съмнение, че ако е толкова дълга дъската ще "виси" само на ушите на балоните, което би довело задължително до скъсването им след много кратко време. Тогава остана въпроса, че самата дъска трябва леко да "легне" в/у балоните, но колко!?!? Все пак се намери колега, на който съм благодарен, който веднага замери неговата и се оказа че дължината е 89см !
Успехи на всички и наслука !

Успехи на всички и наслука !
bobo_33333 написа:По този начин доста трудно ще стане,трябва напасване,щото има опасност да е лабава или прекалено къса(СТЕГНАТА)snegk написа:Нещо не схващам брат, нали имаш лодка, казваш, че според теб е 3м. Вземи рулетка и си я измери, така също си измери леглото на пейката и си направи, надуваш я и мериш
Ако има точните размери на точно неговия модел,по лесно ще е.
ТОЧНО!

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Ето още един колега, на когото да звъннеш ,да го питаш.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=86&t=50141
Ако не я е продал.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=86&t=50141
Ако не я е продал.
Аз там съм пораснал...