Магазин за части за блесни [Русе]

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
ofink
новобранец
новобранец

Магазин за части за блесни [Русе]

Мнение от ofink »

Здравейте. Зарибил съм се да си направя няколко спинера, пък може и блесни, и се чудех къде в Русе се продават листа, мъниста и др. за изработката им? Също така от къде може да се намери някаква подходяща тел.
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Магазин за части за блесни [Русе]

Мнение от muerter »

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

отдавна бях писал в саита казаха ми че не се подържа иначе има мн яки неща ефтин иблесни.....
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Бай_Мецан
новобранец
новобранец

Мнение от Бай_Мецан »

Тел в магазина в стоматологията , като влезеш веднага в ляво. Варианта за кантал е в работилница за навиване на реотани, намира се на ъгъла на ул. "6 септември" и " Оборище"
Листата можеш от е-bay , аз сам си ги гъна и режя , но не винаги стават, но в това е тръпката. Вербилца също от е-bay.
Успех И се обади да видим какво си направил и обменим опит.
Тракането на женски токчета винаги предава морзово послание, водещо до незабавна, пълна и повсеместна бойна готовност.
Динков
новобранец
новобранец

Мнение от Динков »

И въпросната вербилца, как точно я търсиш в Ebay, тоест по какво наименование, тъй като какво ли не написах да търся елементи за блесни, тук там някакви мъниста и перца, но нищо конкретно ...
Колкото до Шоп Янтра, писал съм им преди месец като ги запитах, цената на дадени елементи дали е за бройка, колко бройки е минимума при поръчка, колко им тежат някой от телата /утежненията/, но и до днес отговора се крие някъде там :).
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”