има ли неарендовани водоеми около Варна?

Модератор: sapuna

galin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

има ли неарендовани водоеми около Варна?

Мнение от galin »

колеги,някой може ли да ми даде инфо за такива водоеми? не даржа толкова да има риба,колкото да няма много рибари.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Аз поне не съм чувал и ходил на такав които да държи прилично количество шаран и изобщо каквото и да е.Единственото близко е цонево.
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Javor

Мнение от Javor »

яз. Елешница - все още има шаран, води се за стопански риболов, но иначе е свободен за риболовци.
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Елешница е взет и риболова там е забранен. Зарибяват го уж.
А иначе не виждам защо ти е да ходиш на язовир дето няма рибари ама и РИБА!?!?!?
Ако толкова все пак ти се иска да не хванеш ама и да си сам в пустощта отиди на Горен Чифлик...той е на 10 км някъде от Елешница. Там си осигуряваш красиво място, удобно за нощуване на палатка, никаква риба и вълци около теб...а и елени има също...единия път ( не беше само един път) като закъсахме там се уверих в дивата природа наоколо. Има вълци, чакали и елени. Тия неша ги преживях и за тях гарантирам :) Най много да срещтнеш и Янко свинаря ама няма проблем не е страшен. Тъй че ако търсиш приключение отивай там (особено ако ти пада акумулатора), ако търсиш риба бягай от там!
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Ами иди на Старосел.Хем е диво място-няма жива душа,дълбоко-18-20м,па и мутанти,като каракуди по 1-2кг,шарани над 10кг,но....пътя до там е ужасен-преминава се през две рекички,върви се по скалите,по коловози......Наслука.
Javor

Мнение от Javor »

Това Старосел до Хисаря ли е, защото за Варненски област говорим.
Ако може да поясниш къде се намира, че ми стана интересно :)
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Староселец предполагам има в предвид колегата :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”