Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

какво да ги правим
Модератор: bobopeli
-
- сериозен играч
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
ДА

-
- кандидат преподавател
- krokibg
- учете се от него
Аз ще ви дам една идея.Съберете се 7-8 човека,идете на любимия ви язовир със една,две лодки,вземете по един боен фар и обикаляте язовира с по една котва завързана на въже.Намерите ли мрежа,прибирате,ако някой се обади от брега,слизате от лодките и бой,бой и пак бой.Само това ги оправя.Не обяснявайте нищо,само биете и ги оставяте/ама гледайте да са живи като ги оставяте/.Ще си мислят че или са мутри или горски и като го направите 2-3 пъти в месеца ви гарантирам че доста дълго време нямя да си помислят за бракониерстване.Хайде успех

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
Имаме повод за радост.На Ивайловград някой хора са взели при сърце зарибяването и същевременно опазването на язовира от мрежари.Доста мрежи се конфискуват от едно известно време и влезе ли бракониерска лодка,веднага се проверява.Има и дело срещу някакъв бракониер,който се опитва със зъби и нокти да отърве голямата глоба/ 2000 лв/Но за сега неуспешно.Положението за бракониерите там изобщо не е розово,защото се дават и пари за бензин на горските за лодките за да обикалят и тарашат язовира за мрежи.Взети са до сега и подпалени около 15000м мрежи.Молете се да има повече хора който да го правят.Обикновенния риболовец няма проблеми,никой не го закача,но да му мислят бракониерите!!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
kita20008969 написа:dekata написа:предлагам за шеф на ИАРА да изберем Волен Сидеров ...
Не е задължително да е Волен- който и друг да е, ама от депутатите!
Те са навътре в нещата с крадненето и знаят всички начини(лично изпробвали), та тях бракониер няма да ги метне- хващат го още във фаза подготовка на нападението!

- barutchiata ©
- Администратор
Krokibg написа:Аз ще ви дам една идея.Съберете се 7-8 човека,идете на любимия ви язовир със една,две лодки,вземете по един боен фар и обикаляте язовира с по една котва завързана на въже.Намерите ли мрежа,прибирате,ако някой се обади от брега,слизате от лодките и бой,бой и пак бой.Само това ги оправя.Не обяснявайте нищо,само биете и ги оставяте/ама гледайте да са живи като ги оставяте/.Ще си мислят че или са мутри или горски и като го направите 2-3 пъти в месеца ви гарантирам че доста дълго време нямя да си помислят за бракониерстване.Хайде успех![]()
![]()
![]()
![]()
Е това е истината