Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Счупена Въдица
Модератор: emo vasilev
- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
Счупена Въдица
Привет колеги скоро си счупих въдицата и се чудя дали има някакъв начин да се поправи било то чрез занасяне на ремот или домашно поправяне
ето снимка:

Поздрави и Наслука
ето снимка:

Поздрави и Наслука

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Счупена Въдица
Здравей колега,
ако съм разбрал от снимката става дума за счупване на последните сантиметри от дръжката?
Ако е така, то това е най-добрия вариант, работата на пръчката няма да се наруши. Съветвам те да я занесеш на ремонт, едва ли ще ти вземат повече от 5.
Примерно при Стенли, в магазина му на Ботевградско шосе.
Разбира се,можеш да си я оправиш и в домашни условия, но щом питаш вероятно не си сигурен в успеха
ако съм разбрал от снимката става дума за счупване на последните сантиметри от дръжката?
Ако е така, то това е най-добрия вариант, работата на пръчката няма да се наруши. Съветвам те да я занесеш на ремонт, едва ли ще ти вземат повече от 5.
Примерно при Стенли, в магазина му на Ботевградско шосе.
Разбира се,можеш да си я оправиш и в домашни условия, но щом питаш вероятно не си сигурен в успеха

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
направи втулка за вътрешния диаметър мушиш в едната част и залепяш за нея същото правиш и с другата част и си готов 

- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Както ти е казал колегата:
Не мога да разбера дорбе от снимката, но ми се струва, че счупването е в началото, там където се хваща. Ако е така, може просто да я скъсиш.
Отгоре намотай подходящ конец и залей със смола, може даже и красиво да стане.направи втулка за вътрешния диаметър мушиш в едната част и залепяш за нея същото правиш и с другата част и си готов
Не мога да разбера дорбе от снимката, но ми се струва, че счупването е в началото, там където се хваща. Ако е така, може просто да я скъсиш.
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
-
- научил се да хвърля
Тая въдица е правена веднъж,поне от снимката така се вижда.Ако държача за макарата не ти идва близо ,затапвай я и дърпай риби.
Колега това най-вероятно е някой стар стъклопластов телескоп -примерно на ДАМ - та или си лови така или си купи нов 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- orion30
- разбира нещата
Ремонта на тая пръчка най вероятно струва колкото самата нея. Ни съ занимавай с глупости, отивай в магазина да клатиш нови. 

- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
ами да правилно сте видяли че има следи- опитвах се да я залепя но без успех, иначе въдицата е на мичел и попринцип са здрави но аз сам съм виновен за да се счупи
- szhristov
- ще става разбирач

...и наслука