Въпрос относно воблери самоделки

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
Todev1
новобранец
новобранец

Въпрос относно воблери самоделки

Мнение от Todev1 »

здравейте колеги от 2-3 дни съм почнал да си правя воблери , онзи ден си купих и първия спининг та изкам малко да се "поочукам" както се казва пък и да видя дали ще мога да ги правя и за напред.Та въпроса ми е разликата м/у потъващ и непотъващ воблер от разположението на лопатката или от тежеста на воблера зависи.
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Re: Въпрос относно воблери самоделки

Мнение от vlado-fidera »

Като цяло доакто воблера не играе, зависи от това колко тежест зпрямо обема на воблера си сложил. Пък с лопатката и разположението на халката отпред докарваш как да играе воблера. Може един плаващ воблер да гази навътре като тръгнеш да го водиш и т.н.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Големината на лопатката (дължината й най-вече), както и наклонът й спрямо тялото определят дали да гази по-дълбоко или по-плитко, при равни други условия (материал на тялото, разположение на куките, вградени тежести, форма на воблера, размер на тялото ....)
Разгледай в НЕТ-а три еднакви воблера по размер и конструкция, на една и съща фирма и ще разбереш видимите разлики.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
Todev1
новобранец
новобранец

Мнение от Todev1 »

благодаря колеги ще видя какво ще измаисторя :))
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”