Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

с. Ръжица с Жоро Слайдера
с. Ръжица с Жоро Слайдера
Здравейте приятели на реболова!
Вчера /петък/ най-накрая се организирахме с големият наш риболовен брат Герги Кръстев да половим риби заедно до с.Ръжица, Айтоско. Георги Кръстев, млад и переспертивен състезател по реболов, е по-известен сред айтозлийки като Жоро Слайдера /от англ. slide -плъзгам, хлъзгам/ - успява да подлъзне по 2-3 от тях на седмица...и да им покаже мача си
Кацнах в Айтос в 6:00 ч, цепейки секундата, и отпрашихме към водоема. Предварителната ни уговорка беше да ловим добри каракуди и бонус шарани!
Започнахме подготовката и така...Жоро ще ги лови на слайдер разбира се, аз на фидер.
Мерене

Времето не беше с нас, скоро ни започна силен дож

Всеки уважаващ себе си английски водоем трябва да има кокошки и...

...и патка /да ги строява/

Жоро забърка храна марка ОПР /ОПР - от предния риболов/, аз им замесих Промикс Специал + Филстар Ванилия с коноп, царевица и жито

Жорката

започна се...

Жоро напиня първият бонус

Дъжд вали, дъжд вали, Левски пак ще победи!

ех тия дълги ръце!

Дали ги обича, а?

И малко преди гранде финалето му влезе ей тоз пакостник

Шараните заминаха обратно, каракудите към кухнята на кръчмата!
Айде от нас и умната! /руси вече не взимаме/

Вчера /петък/ най-накрая се организирахме с големият наш риболовен брат Герги Кръстев да половим риби заедно до с.Ръжица, Айтоско. Георги Кръстев, млад и переспертивен състезател по реболов, е по-известен сред айтозлийки като Жоро Слайдера /от англ. slide -плъзгам, хлъзгам/ - успява да подлъзне по 2-3 от тях на седмица...и да им покаже мача си

Кацнах в Айтос в 6:00 ч, цепейки секундата, и отпрашихме към водоема. Предварителната ни уговорка беше да ловим добри каракуди и бонус шарани!
Започнахме подготовката и така...Жоро ще ги лови на слайдер разбира се, аз на фидер.
Мерене

Времето не беше с нас, скоро ни започна силен дож

Всеки уважаващ себе си английски водоем трябва да има кокошки и...

...и патка /да ги строява/

Жоро забърка храна марка ОПР /ОПР - от предния риболов/, аз им замесих Промикс Специал + Филстар Ванилия с коноп, царевица и жито

Жорката

започна се...

Жоро напиня първият бонус

Дъжд вали, дъжд вали, Левски пак ще победи!

ех тия дълги ръце!

Дали ги обича, а?

И малко преди гранде финалето му влезе ей тоз пакостник

Шараните заминаха обратно, каракудите към кухнята на кръчмата!
Айде от нас и умната! /руси вече не взимаме/

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: с. Ръжица с Жоро Слайдера
Еваларка момчета
хубав излет на читав водоем с кофти време с хубави рибета.

- Whassup
- ще става разбирач
Със сигурност сте си изкарали добре, а този шаран теглихте ли го? Според мен, като го гледам на око, е между 4-5 кила 

Ами да ти кажа на Жоро Слайдера ръцете са по-дълги от моитеWhassup написа:...а този шаран теглихте ли го? Според мен, като го гледам на око, е между 4-5 кила

Шарането е към 1,5 кг

- pacho109
- сериозен играч
Супер излет с две забележки:Колкото и да вали-Левски не победи
И втората: Това си е жива гъска,а не патка 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- сериозен играч
Жорката го разбира този риболов и чакам и аз някой урок,ама да видим кога ще стане 

Пачо, патка е! Говорихме с нея - има друго вероизповедание!pacho109 написа:Супер излет с две забележки:Колкото и да вали-Левски не победиИ втората: Това си е жива гъска,а не патка

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Чак за уроци... Но за един съвместен на излет с удоволствиеvesko_bs написа:Жорката го разбира този риболов и чакам и аз някой урок,ама да видим кога ще стане

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Жоро-слайдера да не стане Жоро-Вейдър-а, както се увлича по фидера....
Супер излет сте направили, браво!

Супер излет сте направили, браво!
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- и господ не е толокова добър
Арно излетче 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Бисо
- сериозен играч
Коце © написа:Пачо, патка е! Говорихме с нея - има друго вероизповедание!pacho109 написа:Супер излет с две забележки:Колкото и да вали-Левски не победиИ втората: Това си е жива гъска,а не патка
![]()
![]()

Сила сте...
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Браво, аверчета!
Сега да ви кажа на майтап как може да познаете кое е патка, кое е гъска, дори от друга вяра.Патката като я оправи патокът се изтръска все едно нищо не е било и току почне да вика, колкото й глас държи "Пак-пак-пак!" А патокът, който вече е зашеметен от нимфоманските й призиви, само й шепти "Пш-ъ, Пшъъ-ът!" Гъската обаче, още преди да я оправи гъсокът, изпъва шията застрашително напред и почва да съска "Гъс-с-с, гъс-с!" вероятно иска да му каже, че е гъз и в повечето случаи е права. Иначе айтозлийките са си много кръшни моми, нявга бях войник из бургаския вилает, та знам и аз нещичко. Дерзайте, юнаци и не само ръцете да са ви дълги

Сега да ви кажа на майтап как може да познаете кое е патка, кое е гъска, дори от друга вяра.Патката като я оправи патокът се изтръска все едно нищо не е било и току почне да вика, колкото й глас държи "Пак-пак-пак!" А патокът, който вече е зашеметен от нимфоманските й призиви, само й шепти "Пш-ъ, Пшъъ-ът!" Гъската обаче, още преди да я оправи гъсокът, изпъва шията застрашително напред и почва да съска "Гъс-с-с, гъс-с!" вероятно иска да му каже, че е гъз и в повечето случаи е права. Иначе айтозлийките са си много кръшни моми, нявга бях войник из бургаския вилает, та знам и аз нещичко. Дерзайте, юнаци и не само ръцете да са ви дълги

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- pacho109
- сериозен играч
"Гъската обаче, още преди да я оправи гъсокът, изпъва шията застрашително напред и почва да съска "Гъс-с-с, гъс-с!" вероятно иска да му каже, че е гъз"
- Според мене иска да му каже,че предпочита анална любов

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка: