Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Помощ! Избиха всичката риба в и около с.Драганово-В.Търново!
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Помощ! Избиха всичката риба в и около с.Драганово-В.Търново!
Три екипа бракониери-електричари с много силен генератор избиват масово рибата в река Янтра и корекциите в село Драганово! На трети август бяха под моста на реката в началото на селото, опъват мрежата като я захващат в двата края на моста, заграждат цялото течение на реката и тръгват нагоре с 2 лодки и почват да бият! Всичко, което ударят се набива в мрежата. Този процес започва още по светло в 21ч. пред очите на хората от селото, но понеже са яки момчета с два джипа, хорицата се свиват от страх и ги оставят да си правят каквото си искат! Тази нощ пак бяха там, явно са доста нагли! Удариха и няколко пъти корекцията , която е на пъпа на селото на Мелницата, която даже е осветена от уличното осветление. Убиха всичката риба вътре до най-дребната, даже и жаби вече не квакат! В тази корекция повече никога няма да има риба, защото водоемът е затворен и няма откъде да се развъди нова! Вече от месец и половина бият с ток през 2 -3 дни всички околни водоеми и никой не взима никакви мерки!!! Хората в селото даже вече знаят кои са хората в екипите, но всеки казва, че го е страх да сигнализира, зощото са бивши мутри и уловът отива за високопоставени лица. Дадохме сигнали в ИАРА, но подозирам, че и местните горски са замесени, понеже са дошли по сигнал и без да обърнат никакво внимание на водоемите са седнали да пият и ядат в местен бизнесмен, понеже имоло сбор на селото! Реших да отнеса проблема към по висшо ниво, защото на местно става ясно, че няма да стане, понеже и нашите горски са в кюпа! Моля, посъветвайте ме как да постъпя! Мисля, че в БГ няма ред, закони и управия!!!! Цялата река и корекциите миришат ужасно от масовата избита риба, която плува на повърхността!
П.П. Колкото и грубо да звучи - ще се изсера в риболовния си билет и ще го пратя в плик по куриерска фирма до Ловното.... Писна ми!!! Защо си плащаме тези билети!!!!!
П.П. Колкото и грубо да звучи - ще се изсера в риболовния си билет и ще го пратя в плик по куриерска фирма до Ловното.... Писна ми!!! Защо си плащаме тези билети!!!!!
Последно промяна от julia.sexy на Съб Авг 06, 2011 1:10 pm, променено общо 1 път.
- dandi1383
- фен клуб-скобар
Re: Помощ! Избиха всичката риба в и около с.Драганово-В.Търн
Ми като са там защо не се обадите в полицията бе, какво искате те сами да дойдат без никой да ги викне

http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
Звъниш нон стоп на 112.Докато не пратят полиция не спираш да звъниш.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
няма закони няма глоби няма оправиа и аз сам платил билет и цяло лято риба не сам фанал по Дунав и Янтра аз като ви разправям 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
-
- новобранец
Пробвахме всичко - повярвай! Първо звъннахме на 112 и там казаха, че проблема не бил за тях! Когато се обадихме на 166 те отнесоха проблема до местния квартален на селото и неговите подчинени полицаи тук, но се оказа, че те са в кюпа! Единият екип електричари са от селото и хранят въпросните местни полицаи с тази риба! И ето, че кръгът се затваря!!! А сега на къде????dandi1383 написа:Ми като са там защо не се обадите в полицията бе, какво искате те сами да дойдат без никой да ги викне![]()
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
В 6ч. ще тръгна към В.ТЪРНОВО може би преди свечеряване ще се разходим по реката нагоре ще разгледаме.Кви са тея убийци.НЕМА оправия тая държава.
-
- вече хвърля и на тежко
ЗДРАВЕЙТЕ !
Колеги,рибата се вмирисва от ГЛАВАТА ! Главата НЕ СТАВАААААА !!!Две години ни ЛЬЖАТ .
Тези били НАЙ-ДОБРИТЕ .Да ама НЕ ! ДА СИ ХОДЯТ !
Хубаво че,рибите са ХИТРИ !
ПОЗДРАВИ !
Колеги,рибата се вмирисва от ГЛАВАТА ! Главата НЕ СТАВАААААА !!!Две години ни ЛЬЖАТ .
ПОЗДРАВИ !
- ninastefanina
- сериозен играч
Нямам думи.Това на истина е ужасно!
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И кои да дойдат ???dimitar rashev написа:...Тези били НАЙ-ДОБРИТЕ .Да ама НЕ ! ДА СИ ХОДЯТ !...

-
- новобранец
stich написа:И кои да дойдат ???dimitar rashev написа:...Тези били НАЙ-ДОБРИТЕ .Да ама НЕ ! ДА СИ ХОДЯТ !...
Е всеки чака да дойдат да го оправят.Докто се лежи на тази все ще сме така.Робско мислене.Не разбрахте ли, че всички са еднакви, а за жалост и нашето мислене не е мръднало
-
- новобранец
Тази вечер надали ще са тук, защото снощи бяха и пак биеха, а идват на период през 2-3 дена! Снощи ги гледахме в 3ч. през нощта от моста, като влизаш в Драганово от Велико Търново се намират вдясно! Едните чакат на десния бряг, точно под самия мост, където са им опънати мрежите, а другите забиват огромен халоген на левия бряг, който им служи като пристанище и тръгват с лодките нагоре по течението!Ivo_Ivanov написа:В 6ч. ще тръгна към В.ТЪРНОВО може би преди свечеряване ще се разходим по реката нагоре ще разгледаме.Кви са тея убийци.НЕМА оправия тая държава.
Това, че бяхме на моста изобщо не ги смути, даже хора от селото ни казаха да се махаме, защото имали оръжие и стреляли! Звъняхме на 112 оттам ни казаха, че сигнала бил фалшив, защото няколко пъти вече им се били обаждали! Е, как да стане, тогава, те не искат да се помръднат! На 166 няма вече смисъл пък да се звъни, защото нали ви казах, че те пращат местните полицаи, а те се правят уж, че проверяват, а после си вземат рибка от техните приятелчета- електричари! Майката си ебало!!!!
Ако все пак сте решили да ни помогнете, аз ще следя в следващите 2 дни за акция-ток и мога да се свържа с вас,примерно по скайп или gsm и точно в момента, когато дойдат да ви звънна....
-
- новобранец
Не са хитрииии рибките, не саааааа! Де да бяха! Избиха ги миличките до една и до най-мъничките даже!!!!!! Жал ми е, плаче ми се, тези унищожиха природата и поминъка на селото!!!!!! Побеляло е от обърнати коремчета навсякъде около брега и мирише ужасно, даже и котките не ги ядат, защото преядоха!dimitar rashev написа:ЗДРАВЕЙТЕ !
ПОЗДРАВИ !
Повече няма да има риба в тези корекции, освен, ако Янтра не прелее някой път, а това според местните се случва един път на 10-15 години! Пък и те както са тръгнали да трепят през 2 дни ще ебат майката и на Янтра!!!!!!
-
- новобранец
Спирам да пиша, защото настръхнах от мъка и ужас вече! Отчаяни сме, няма управия!!!!!!!!!!!!.........
Напиши официален сигнал - писмо, с описание на на случая, в което да присъства и модела на джипа и номера му и го изпрати по пощата до регионалната структура на ИАРА с копие до централата в София, а също и до полицията - пак така - и до областната полицейска структура и до централната!... Нека да има копие и до телевизията. Ако те е страх да си напишеш собственото име и адрес може да помислиш дали да не напишеш някое друго име!...julia.sexy написа:Спирам да пиша, защото настръхнах от мъка и ужас вече! Отчаяни сме, няма управия!!!!!!!!!!!!.........
А може и като подаваш сигнал по телефона в ИАРА да посочиш марката на джипа и номера, и да кажеш, че ще се обадиш и в телевизията!....
В тази насока са възможностите, според мен - конкретност на сигнала (с данни) и негова многопосочност!
На оръжие братя друго спасение няма.Колкото риба изтрепана,толкова бракониерска кривчица източена

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.