Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

хамсия 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
хамсия 2011
От 4дни е лудница на железния мост на стария канал и хващат хамсия а никой нищо не пише

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- ivalpetkov
- разбира нещата
Re: хамсия 2011
Някои хоря упорито си правят пас-НО Хамсията е избила кораво по цялото черноморие...така че няма какво да чакаме още.Егоистичното премълчаване не ме кефи.
Пристигаме още от утре господа мълчаливци...хи хи хи...И тогава-кефа да видя големите страхливи,егоистични очички на мижитурките,с треперещи ръце,дето умират от страх от нашите чепарета ще е голям ....в момента правя последни подготовки и оооо стехиен ужас-от утре налазваме пристанища и мостове и други подобни....пази сеее народе ...лампи млампи и други,телескопи мелескопи и прочие-всичко блести и очаква жертвите си. 

- cookies
- научил се да хвърля
Днес пак беше лудница,ама 8 рибки ако ти се струват улов.... не знам. Голямата сеч е била сряда,четвъртък. И как да пишат като някои като се приберат и почват да чистят докато заспят над кофата до 3-4 сутринтаtiho_roev написа:От 4дни е лудница на железния мост на стария канал и хващат хамсия а никой нищо не пише![]()

http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
и на пристанището в бургас е голяма лудница.дядовците вадят от известно време дребна хамсия по някой друг килограм на ден
Качествени чепарета Borkata

- cookies
- научил се да хвърля
BorisK написа:и на пристанището в бургас е голяма лудница.дядовците вадят от известно време дребна хамсия по някой друг килограм на ден
Тука хич не е дребна

http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
- недялко радков
- ще става разбирач
Днес минах по стария мост,щеше да падне от хора.Видях няколко човека да вдигат по 5-6 хубави хамсии,но много бързах,бях по работа и нямах време да спра.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Добре поне,че като минаваме под моста си вдигат чепаретата.
За което им благодаря де.
Иначе може да стане беля в някоя лодка.
За което им благодаря де.
Иначе може да стане беля в някоя лодка.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- cookies
- научил се да хвърля
Кире,преди няколко дена щеше да има инциденти. Две лодки една след друга се прибираха и явно колегите от вътрешната страна не разбраха че са две и почнаха да мятат,хората в лодката почнаха да залягат,добре че оловата паднаха покрай лодката. Щеше да има
Така че,въпреки че си вдигат,внимавайте като минавате 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе внимавам - този на носа стои с два наострени ножа в ръцете.
А нещо му се мерне,и кълца.
Иначе трябва да му режем куките от лицето в болницата.
Знам че често си там,пък и Моряка (ако не е в лодката ми де ),
ама като видите да минава лодка - викайте на всички да вдигат.
Няма да се изтърве кой знае колко риба от вас.
Лафа ми е,казвам ти дъще-сещай се снахо.
Преведено - много четат тука,да имат едно на ум.
А нещо му се мерне,и кълца.
Иначе трябва да му режем куките от лицето в болницата.
Знам че често си там,пък и Моряка (ако не е в лодката ми де ),
ама като видите да минава лодка - викайте на всички да вдигат.
Няма да се изтърве кой знае колко риба от вас.
Лафа ми е,казвам ти дъще-сещай се снахо.
Преведено - много четат тука,да имат едно на ум.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- djambaza
- научил се да хвърля
Как е положението с хамсията към днешна дата, защото в началото на семицата я нямаше никаква, а чувам че пак има по едно малко село хора на моста?
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
В момента има хамсия. Аз ловя на моста, не знам други места, новак съм 
Днес бях решил да ловя попче, но има доста лапини а и видях че другите вадят хамсии (тук там и сафрид), сложих и аз чепарето и познай - на първото пускане хващам зарган

Днес бях решил да ловя попче, но има доста лапини а и видях че другите вадят хамсии (тук там и сафрид), сложих и аз чепарето и познай - на първото пускане хващам зарган

-
- научил се да хвърля
За писаното преди 2 седмици за железния мост: То беше фул аз бях точно в средата от страната, която гледа към морска гара. 2 ма човека за 3 часа 5 кила на края успях да излъжа едно харипче.
П.С удоволствието да си направиш чепаре и то да работи наистина е голямо
П.С удоволствието да си направиш чепаре и то да работи наистина е голямо

Кръв повръщам, пари Ни Връщъм !!!
-
- новобранец
Вчера на вълнолома от 16:30 до 19:30 двама души, около 3кг. хамсия.
Днес за разнообразие се разходих до въглищния кей. Хамсии имаше рано сутрин до към 7,30. Сетне рядко. И сафриди+граци излязоха, но инцидентно-по десетина на калпак. Двете кила ги минах.

Иначе дядовците коментираха оживено, че преди няколко дни на японското се обаждали повече сафрида и сардината.

Иначе дядовците коментираха оживено, че преди няколко дни на японското се обаждали повече сафрида и сардината.
- недялко радков
- ще става разбирач
Днес под моста на новия канал вадеха добре хамсия и някой-друг сафрид.Явно вълната го беше вкарала в канала.Имаше една лодка,която се върза за шамандурата и от нея трима човека пълнеха чепаретата.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!