Фуджи - перфектен

Как да направим възможно най-добри снимки от излета.

Модератор: Paublo_Eskobar

отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Фуджи - перфектен

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

скоро ще си продавам цифрака.....ще се качвам от 6 на 7.5 мегапикселчета...та Фуджито ще се продава и някой ще намаже блага цена....такава на пазара нема!

но затова ще пиша след няколко дни...да ми дойде новия :idea:

за сега като инфо : 400 левчета си пригответе и кой избърза негов ще е!!!
Господ може всичко чада мой !
vladimir_dos
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vladimir_dos »

Хубави снимки прави Фуджито,
рибите ги изкарва по големи
:)
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

даааа това е стара марка за вулкани!!!!! не си написал модела? за тази цена?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

сТИГА БЕ

Мнение от Gan4eff »

400лв. за 6м.р.фотоапарат тва е лудост и то за стар модел дано да има кои да го купи.приятелиу преди една седмица си купих фотоапарат с 7м.р.обектив само за 300лв. е верно не е фуджи ама кво от тва марката му е вивитар на мен ништо не ми говори но в китаи била по разпространена е как да дам 400лв. за 2ра ръка фото кат за 100лв по малко си купувам по добра стока и да не е 4ак толкоз добра има 2 години гаранция ако 6те и секи ден да се 4упи :smt021 да 4укна на дурво дано да не е тай.та мисулта ми е 4е тва са много пари бе 4овек една стока излезе ли от магазина ве4е е на половин цена от там на татък колкото по стар толкова по евтин .НО да знаеш от нем ВСЕКИ ДЕН НА ТАЯ ЗЕМЯ СЕ РАЖДА ПО ЕДНА БУДАЛА ,ПРОСТО ТРЯБВА ДА Е НАМЕРИШ.ТАИ ЧЕ КАСМЕТ С ПРОДАЖБАТА ДАНО ИМАШ КЛИЕНТИ .А за моя праи жестооки снимки просто не сам фанал риба да я цукна за видите за кво иде ре4 каква ли разника има с апарат от 800лв.да ре4ем ми голяма е .разликата е единственно в ЦЕНАТА а забравих да кажа 4е апарата е само с 12МВ вградена памет но при плащане на фотото в брой ползвах промоциика 256МВмемоry cart за синволичната цена 20 лева има4е е 35лв. и си4ко това в магазин 2Веее в гр. Ямбол
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

trrrrtak

Мнение от Gan4eff »

http://www.vivitar.com/ ето ви линк вивитара се оказа доста голяма фирмица жалко 4е маи няма цени това е кофтито на саита
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Говорим за 12 мега пиксела,за 84 EUR, ама все пак марката си е марка!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

брей какви фотографи се извъдихте а ?

ами карай Трабант вместо Мерцедес...по тъничък е като ценичка...и пак вози нали ???

що ли ги правят тия модели а ? ...и що ли във всяка телевизия камерата е ква ли нещеш ма обектива е Фуджинон и струва колкото камерката а ?

ми що ли ?....щото незнаете !

радвай се на китайския и пали свещ докога ша изкара... :lol: :lol: :lol:

вече имам оферти за покупка....споко !

а защо Фуджи ли ? хехехехе .....е тука има един...Доктора му викат...попитай го....може и да те светне.... :lol: :lol: :lol: чак от Англия ша ти отговори :idea:
DOCTORA написа:Добре дошъл в клуба на умните хора които знаят как да си харчат парите!
Честито ново "пеещо и танцуващо", както казват англичаните, фотоапаратче!
Притежател си на камера която беше обявена за "Фотоапарат на годината в Европа" на 16 Август.

Давай да видим сега как снимаш :lol:
пращам ти кратък цитат от доктора по повод Фуджито !!!!!!!!!!!!!!!

ай бъди щастлив с китаеца...и вярвай на написаното за мегапиксели...както и за перфектна матрица носител на едни интересни нещица :lol: :lol:
msp
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от msp »

Чудя се как въобще става дума за вивитари когато се коментира фуджи - несериозно е.
Наистина всичко що е цифрак прави снимки, но все пак искаме и някакво минимално поне качество - не става за без пари.
И това залитане по многото мегапиксели .... Гледайте повече оптиката и матрицата.

П.С.
Вижте тези напълно аматьорски снимчици- от тридесетина метра , на естествено осветление
в цирка
чичо лъв
пчела

Правени са с апарат който в момента се намира за около 400 кинта...
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

ааа моля те не ги учи колега...те са професионалисти

ма незнаят що е оптика 22 х :idea:
Iceberg
новобранец
новобранец

Мнение от Iceberg »

Прав е колегата
И това залитане по многото мегапиксели .... Гледайте повече оптиката и матрицата.
Иначе ако Фуджи бяха такъв връх какъвто го изкарвате, кво да кажем за Sony, Kanon, Kodak...
Това,че е обявено за
"Фотоапарат на годината в Европа"
не значи НАЙ-ДОБРОТО :D
То по тая логика хората с пари нямаше да карат Ferrari , Porshe или Aston martin а щяха да карат "колите на годината"-Citroen C4.
Обикновено "нещото на годината " е някакъв компромис между и между......... , а този компромис всеки може да си го реши за себе си.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Iceberg написа:Иначе ако Фуджи бяха такъв връх какъвто го изкарвате, кво да кажем за Sony, Kanon, Kodak...

Обикновено "нещото на годината " е някакъв компромис между и между......... , а този компромис всеки може да си го реши за себе си.
хахаха....ей богу супер специалисти бре ! и кво си мислиш че изброените са по добри от Фуджи ли ?

я па ти :shock: убеден ли си а ? щото професионалистите хич не са !

а компромиса решен от лайк води до...разочарование в последствие научавайки за празната от екстри и възможности кутийка която си е купил !!! :idea:

не случайно казвах че Фуджинон е най добрия обектив световно признат....ма кой да ме чуе...па как и да повярва :lol: :lol: :lol:

тия изредените по горе с ква ли оптика са а ??? може би 22х оптичен а ?

чакай да си пална цигарка а ти потърси из нета...или пък матрицата им е супер може би ???

хехе :lol: :lol: :lol: ха потърси данни и тогава говори...ма ако случайно намериш някой му виж и цената...та всичко да е в крак !

и си отговори що никой професионалист никъде не снима с такива малки апаратчета който препоръчваш...без оптики :lol: :lol: :lol:

сигурно щото неразбира и не е направил компромис а ? що ли всяко второ студио снима с фуджи...щото не са се сетили за другите написани от теб може би :lol: :lol: :lol:

http://www.digitalkamera.de/kameras/Fuj ... _S5000.asp

искаш Мерцедеса на апаратите ли...ма той пак е Фуджи...ето ти го :

но като го отвориш изчакай горе 3 тия флаш и виж...

http://fujifilm.jp/personal/digitalcamera/index.html

после тук виж : http://fujifilm.jp/personal/digitalcame ... nr=digital

:lol: дано схванеш за кви апаратченца иде реч... :lol: :lol: :lol:

виж тук :

http://fujifilm.jp/personal/digitalcame ... esign.html

или тук : :lol:

http://fujifilm.jp/personal/digitalcame ... index.html

е как е разходката в света на големите а ? :lol: :lol: :lol: сега стопли ли що е Фуджи ??? :idea:
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

отче не се нерви ми кажи модела че аз се нервим вече , този от линка ли е или да чакам лавата .
като продаваш нещо дай информация за него
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Iceberg
новобранец
новобранец

Мнение от Iceberg »

Отче, то във всеки сайт всеки си хвали стоката . Нормално е и Фуджи да се изкарват the best в сайта си :-)
А иначе за най-добър фотоапарат на годината в Европа положението е следното:
При цифровите фотоапарати Canon ще спечели титлата за "Европейски професионален фотоапарат на годината 2006-2007" със своя Canon EOS 5D (от EISA са оценили най-високо неговите 12,8 мегапиксела резолюция и пълен-35мм обектив). За цифровия си фотоапарат FinePix S5600 (висока резолюция, великолепна осветеност и това на разумна цена), Fujifilm ще вземе наградата за "Европейски фотоапарат с най-добро оптично увеличение на годината 2006-2007”. А Sony Alpha DSLR-A100 получи званието "Европейски потребителски фотоапарат на годината 2006-2007".
Та се оказа, че единия от тия дето съм изредил е най-добрият професионалист, а друг от тях най добрия потребителски.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Iceberg написа:... За цифровия си фотоапарат FinePix S5600 (висока резолюция, великолепна осветеност и това на разумна цена), Fujifilm ще вземе наградата за "Европейски фотоапарат с най-добро оптично увеличение на годината 2006-2007

Та се оказа, че единия от тия дето съм изредил е най-добрият професионалист, а друг от тях най добрия потребителски.
а баш....е Фуджи от кой е... :lol: :lol: :lol: отново пропусна да кажеш нещо за него а :lol: :lol: :lol: но той си е там...в света на големите !

моя модел е FinePix S 5000...22 x optikal

http://www.digitalkamera.de/kameras/Fuj ... _S5000.asp
msp
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от msp »

Fujifilm FinePix S 5000 си е бил добър апарат за времето когато е излязъл на пазара ( матриците на фуджи са бързи и добри, оптиката също), но 10Х зум без оптичен сталбилизатор днес е само една неефективна екстра...

Всеки си има предпочитана фирма, според нуждите и джоба.
:wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Фотография”