Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Фуджи - перфектен
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- сериозен играч
Фуджи - перфектен
скоро ще си продавам цифрака.....ще се качвам от 6 на 7.5 мегапикселчета...та Фуджито ще се продава и някой ще намаже блага цена....такава на пазара нема!
но затова ще пиша след няколко дни...да ми дойде новия
за сега като инфо : 400 левчета си пригответе и кой избърза негов ще е!!!
но затова ще пиша след няколко дни...да ми дойде новия

за сега като инфо : 400 левчета си пригответе и кой избърза негов ще е!!!
Господ може всичко чада мой !
-
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
сТИГА БЕ
400лв. за 6м.р.фотоапарат тва е лудост и то за стар модел дано да има кои да го купи.приятелиу преди една седмица си купих фотоапарат с 7м.р.обектив само за 300лв. е верно не е фуджи ама кво от тва марката му е вивитар на мен ништо не ми говори но в китаи била по разпространена е как да дам 400лв. за 2ра ръка фото кат за 100лв по малко си купувам по добра стока и да не е 4ак толкоз добра има 2 години гаранция ако 6те и секи ден да се 4упи
да 4укна на дурво дано да не е тай.та мисулта ми е 4е тва са много пари бе 4овек една стока излезе ли от магазина ве4е е на половин цена от там на татък колкото по стар толкова по евтин .НО да знаеш от нем ВСЕКИ ДЕН НА ТАЯ ЗЕМЯ СЕ РАЖДА ПО ЕДНА БУДАЛА ,ПРОСТО ТРЯБВА ДА Е НАМЕРИШ.ТАИ ЧЕ КАСМЕТ С ПРОДАЖБАТА ДАНО ИМАШ КЛИЕНТИ .А за моя праи жестооки снимки просто не сам фанал риба да я цукна за видите за кво иде ре4 каква ли разника има с апарат от 800лв.да ре4ем ми голяма е .разликата е единственно в ЦЕНАТА а забравих да кажа 4е апарата е само с 12МВ вградена памет но при плащане на фотото в брой ползвах промоциика 256МВмемоry cart за синволичната цена 20 лева има4е е 35лв. и си4ко това в магазин 2Веее в гр. Ямбол

trrrrtak
http://www.vivitar.com/ ето ви линк вивитара се оказа доста голяма фирмица жалко 4е маи няма цени това е кофтито на саита
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Говорим за 12 мега пиксела,за 84 EUR, ама все пак марката си е марка!
-
- сериозен играч
брей какви фотографи се извъдихте а ?
ами карай Трабант вместо Мерцедес...по тъничък е като ценичка...и пак вози нали ???
що ли ги правят тия модели а ? ...и що ли във всяка телевизия камерата е ква ли нещеш ма обектива е Фуджинон и струва колкото камерката а ?
ми що ли ?....щото незнаете !
радвай се на китайския и пали свещ докога ша изкара...
вече имам оферти за покупка....споко !
а защо Фуджи ли ? хехехехе .....е тука има един...Доктора му викат...попитай го....може и да те светне....
чак от Англия ша ти отговори 
ай бъди щастлив с китаеца...и вярвай на написаното за мегапиксели...както и за перфектна матрица носител на едни интересни нещица

ами карай Трабант вместо Мерцедес...по тъничък е като ценичка...и пак вози нали ???
що ли ги правят тия модели а ? ...и що ли във всяка телевизия камерата е ква ли нещеш ма обектива е Фуджинон и струва колкото камерката а ?
ми що ли ?....щото незнаете !
радвай се на китайския и пали свещ докога ша изкара...

вече имам оферти за покупка....споко !
а защо Фуджи ли ? хехехехе .....е тука има един...Доктора му викат...попитай го....може и да те светне....

пращам ти кратък цитат от доктора по повод Фуджито !!!!!!!!!!!!!!!DOCTORA написа:Добре дошъл в клуба на умните хора които знаят как да си харчат парите!
Честито ново "пеещо и танцуващо", както казват англичаните, фотоапаратче!
Притежател си на камера която беше обявена за "Фотоапарат на годината в Европа" на 16 Август.
Давай да видим сега как снимаш
ай бъди щастлив с китаеца...и вярвай на написаното за мегапиксели...както и за перфектна матрица носител на едни интересни нещица

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Чудя се как въобще става дума за вивитари когато се коментира фуджи - несериозно е.
Наистина всичко що е цифрак прави снимки, но все пак искаме и някакво минимално поне качество - не става за без пари.
И това залитане по многото мегапиксели .... Гледайте повече оптиката и матрицата.
П.С.
Вижте тези напълно аматьорски снимчици- от тридесетина метра , на естествено осветление
в цирка
чичо лъв
пчела
Правени са с апарат който в момента се намира за около 400 кинта...
Наистина всичко що е цифрак прави снимки, но все пак искаме и някакво минимално поне качество - не става за без пари.
И това залитане по многото мегапиксели .... Гледайте повече оптиката и матрицата.
П.С.
Вижте тези напълно аматьорски снимчици- от тридесетина метра , на естествено осветление
в цирка
чичо лъв
пчела
Правени са с апарат който в момента се намира за около 400 кинта...
-
- сериозен играч
Прав е колегата
Това,че е обявено за
То по тая логика хората с пари нямаше да карат Ferrari , Porshe или Aston martin а щяха да карат "колите на годината"-Citroen C4.
Обикновено "нещото на годината " е някакъв компромис между и между......... , а този компромис всеки може да си го реши за себе си.
Иначе ако Фуджи бяха такъв връх какъвто го изкарвате, кво да кажем за Sony, Kanon, Kodak...И това залитане по многото мегапиксели .... Гледайте повече оптиката и матрицата.
Това,че е обявено за
не значи НАЙ-ДОБРОТО"Фотоапарат на годината в Европа"

То по тая логика хората с пари нямаше да карат Ferrari , Porshe или Aston martin а щяха да карат "колите на годината"-Citroen C4.
Обикновено "нещото на годината " е някакъв компромис между и между......... , а този компромис всеки може да си го реши за себе си.
-
- сериозен играч
хахаха....ей богу супер специалисти бре ! и кво си мислиш че изброените са по добри от Фуджи ли ?Iceberg написа:Иначе ако Фуджи бяха такъв връх какъвто го изкарвате, кво да кажем за Sony, Kanon, Kodak...
я па ти

а компромиса решен от лайк води до...разочарование в последствие научавайки за празната от екстри и възможности кутийка която си е купил !!!

не случайно казвах че Фуджинон е най добрия обектив световно признат....ма кой да ме чуе...па как и да повярва

тия изредените по горе с ква ли оптика са а ??? може би 22х оптичен а ?
чакай да си пална цигарка а ти потърси из нета...или пък матрицата им е супер може би ???
хехе

и си отговори що никой професионалист никъде не снима с такива малки апаратчета който препоръчваш...без оптики

сигурно щото неразбира и не е направил компромис а ? що ли всяко второ студио снима с фуджи...щото не са се сетили за другите написани от теб може би

http://www.digitalkamera.de/kameras/Fuj ... _S5000.asp
искаш Мерцедеса на апаратите ли...ма той пак е Фуджи...ето ти го :
но като го отвориш изчакай горе 3 тия флаш и виж...
http://fujifilm.jp/personal/digitalcamera/index.html
после тук виж : http://fujifilm.jp/personal/digitalcame ... nr=digital

виж тук :
http://fujifilm.jp/personal/digitalcame ... esign.html
или тук :

http://fujifilm.jp/personal/digitalcame ... index.html
е как е разходката в света на големите а ?

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Отче, то във всеки сайт всеки си хвали стоката . Нормално е и Фуджи да се изкарват the best в сайта си 
А иначе за най-добър фотоапарат на годината в Европа положението е следното:

А иначе за най-добър фотоапарат на годината в Европа положението е следното:
Та се оказа, че единия от тия дето съм изредил е най-добрият професионалист, а друг от тях най добрия потребителски.При цифровите фотоапарати Canon ще спечели титлата за "Европейски професионален фотоапарат на годината 2006-2007" със своя Canon EOS 5D (от EISA са оценили най-високо неговите 12,8 мегапиксела резолюция и пълен-35мм обектив). За цифровия си фотоапарат FinePix S5600 (висока резолюция, великолепна осветеност и това на разумна цена), Fujifilm ще вземе наградата за "Европейски фотоапарат с най-добро оптично увеличение на годината 2006-2007”. А Sony Alpha DSLR-A100 получи званието "Европейски потребителски фотоапарат на годината 2006-2007".
-
- сериозен играч
а баш....е Фуджи от кой е...Iceberg написа:... За цифровия си фотоапарат FinePix S5600 (висока резолюция, великолепна осветеност и това на разумна цена), Fujifilm ще вземе наградата за "Европейски фотоапарат с най-добро оптично увеличение на годината 2006-2007
Та се оказа, че единия от тия дето съм изредил е най-добрият професионалист, а друг от тях най добрия потребителски.

моя модел е FinePix S 5000...22 x optikal
http://www.digitalkamera.de/kameras/Fuj ... _S5000.asp