Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

ПРОТЕСТ СРЕЩУ ИЗТРАВЯНЕТО НА ИСКЪР!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
ПРОТЕСТ СРЕЩУ ИЗТРАВЯНЕТО НА ИСКЪР!
Уважаеми колеги,
рибата в река Искър се изтравя безогледно. На 9 август реката осъмна с хиляди отровени кефали, мрени и кротушки. Повече може да прочетете в днешния брой на вестник "Стандарт". В тази връзка утре (петък, 12 август) се събираме на реката, за да обясним в пряко предаване в сутрешния блок на една от големите телевизии за какво става въпрос. Ще излъчват направо от мястото. Моля всеки, който има време и възможности, да дойде да подкрепи протеста ни! Сборният пункт е на последната спирка на автобус №204 и тролей №4 в ЖК Дружба 2, до блок 524 на обръщалото, намира се на около 100 метра от самата река. Събирането е в 7.00 - 7.15 часа сутринта, предаването ще бъде около 7.45 - 8.00 часа. Протестът е спонтанен и не се организира от партия, екологична организация или нещо от сорта, а от група рибари от "Дружба".
рибата в река Искър се изтравя безогледно. На 9 август реката осъмна с хиляди отровени кефали, мрени и кротушки. Повече може да прочетете в днешния брой на вестник "Стандарт". В тази връзка утре (петък, 12 август) се събираме на реката, за да обясним в пряко предаване в сутрешния блок на една от големите телевизии за какво става въпрос. Ще излъчват направо от мястото. Моля всеки, който има време и възможности, да дойде да подкрепи протеста ни! Сборният пункт е на последната спирка на автобус №204 и тролей №4 в ЖК Дружба 2, до блок 524 на обръщалото, намира се на около 100 метра от самата река. Събирането е в 7.00 - 7.15 часа сутринта, предаването ще бъде около 7.45 - 8.00 часа. Протестът е спонтанен и не се организира от партия, екологична организация или нещо от сорта, а от група рибари от "Дружба".
-
- новобранец
Re: ПРОТЕСТ СРЕЩУ ИЗТРАВЯНЕТО НА ИСКЪР!
Тва е до лидала нали ?Бат Стан написа:Уважаеми колеги,
Точно така, до Лидъл се пада. Колеги, заповядайте, нека спрем това безобразие!
Да,до "Лидъл" се намира и ми е близо до работата.Ще бъда там!!! 

Още едно и ....сефтето!!!
Супер, заповядай, ще ми бъде приятно да се запознаем.kometa3 написа:Да,до "Лидъл" се намира и ми е близо до работата.Ще бъда там!!!
-
- разбира нещата
С удоволствие бих ви подкрепил физически, но ми е далечко, с Вас съм но, морално ... само така хора, дано да даде голям отзвук и да се сепне некой да накаже виновниците.
Успех!!!
Успех!!!
И за мен е доста далече, а в момента съм и без кола от една седмица, но ще се опитам да дойда. Притеснявам се само, да не ми направят някой проблем бъбречетата (чисто здравословен проблем), ама ще се опитам всичко да е ОК и да съм там. 

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Е хайде издайте коя е тази голяма телевизия. Прерових и БТВ и Нова и не видях такъв репортаж
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
-
- новобранец
Заповядайfixxer написа:Е хайде издайте коя е тази голяма телевизия. Прерових и БТВ и Нова и не видях такъв репортаж
http://tv7.bg/news/857752.html
Тенкю. Видях и бат Стан да се изказва. Дано да вземат мерки за реката тия бастуни, чеееее 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Лично на мен, цялата работа ми намирисва, като нещо от сорта "Лукойл - 2", т.е. ако се установи, че това е от пречиствателната станция, то трябва тя или да се затвори - до отстраняване на проблемите, или да й се наложат големи санкции, ама те тези санкции, пак от нашия джоб ще си бъдат събрани, защото после - "водата трябва да поскъпне...., то сега държавата няма средства....., ако се затвори станцията, София ще остане без вода......водааа......водааааа.....". Та мисля си, просто като чета за този планктон ....., мисля си, че проблемът май е точно в пречиствателната станция, ама "да не се чуе...., да не се раздухва....., да се потули......" . Не зная вие какво си мислите, ама не е виновно само правителството (правителствата). Най-са виновни онези закостенели чиновнически душици, които не смеят да изминат пътя от бюрото си в офиса до проблемния природен участък, било то, че в момента е жега (а там - на полето или реката няма климатик), че то в момента валяло (а пък до там - до полето или реката няма заслон, а има кал и мърсотия, и отвратителна воня, която няма нищо общо с вонята на Кристиан Д'йор), или че то в момента нямало бензин или кола......, или че ....., че ......, че ........ Ами само като чета (или слушам) отговорите на въпросните "отговорни" представители, ами то от отговорите им лъха отвратителна некомпетентност и нежелание, поне да проверят за какво става дума. С една дума - какво значи тук някаква си личност, какво значи тук някаква си риба, какво значи тук някаква си река...? Прави ли ви впечатление, че във всички отговори се говори за планктон и за биологични проби, а не за химически проби и анализ? Прави ли ви впечатление вече 4-ти ден? И всички отговорни институции го припяват в хор, като че ли това е новина, която е взета от БТА и всички четат и повтарят все едно и също, а никой не си мърда задните части вече 4-ри дни от въпросните държавни институции - РИОСВ, ИАРА, .... Стоп! Ами къде е в цялата игра ИАРА? ИАРА - стопанинът на рибното богатство? Защо си мълчи и за Струма, И за Искър? ....... Спирам с въпросите, че и на мен ми станаха множко.
Нямах възможност да дойда сутринта на сборния пункт, въпреки голямото ми желание. Въпреки, че то желание не върши работа в случая, ама аз си имам и други способи да тровя живота на мързеливите чиновници. (Те моите бивши началници добре си сърбаха попарите, които си дробяха сами. Сърбали са и моята, ама аз тяхната - не). Та нещата в тази държава ще тръгнат лека полека - не както ни се иска (бързо), ама вече имам повече оптимизъм от преди. Просто, защото вече тези, които не търпят мърлящината се увеличават. Просто, защото от тук нататък - тези, които няма да търпят мърльовците ще стават все повече, а онези - канцеларските мишлета, все по-малко. Бавно, но най-важното е, че процесът ще бъде необратим за мишлетата. За всички колеги - които се събраха и за онези, които не успяха, но са съпричастни - от мен
п.п.: С бебето всеки се съобразява само тогава, когато то продължава да плаче, дори и насила да му слагат биберон в устата.....
Нямах възможност да дойда сутринта на сборния пункт, въпреки голямото ми желание. Въпреки, че то желание не върши работа в случая, ама аз си имам и други способи да тровя живота на мързеливите чиновници. (Те моите бивши началници добре си сърбаха попарите, които си дробяха сами. Сърбали са и моята, ама аз тяхната - не). Та нещата в тази държава ще тръгнат лека полека - не както ни се иска (бързо), ама вече имам повече оптимизъм от преди. Просто, защото вече тези, които не търпят мърлящината се увеличават. Просто, защото от тук нататък - тези, които няма да търпят мърльовците ще стават все повече, а онези - канцеларските мишлета, все по-малко. Бавно, но най-важното е, че процесът ще бъде необратим за мишлетата. За всички колеги - които се събраха и за онези, които не успяха, но са съпричастни - от мен

п.п.: С бебето всеки се съобразява само тогава, когато то продължава да плаче, дори и насила да му слагат биберон в устата.....
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- barutchiata ©
- Администратор
Чудя се защо в такива важни теми участват толкова малко хора, докато в някоя махленска тема участието е на макс!?
Безобразията в България ще продължават дотогава до когато народа позволява да ги има. Тровят въздуха, реките и земята, убиват, грабят и изнасилват и всичко това пред очите на народ който гледа тъпо и свежда главичка. Най сме силни кога разни политици насъскват електората си срещу противниковия такъв. Народа постоянно чака някой да му свърши работата. И винаги идва някой като царя или някой друг бандит къде с българско, къде с чуждо гражданство да присвои къде що може.
В случая трябва да излезе половин София и да иска санкции срещу тези къде са отровили реката, и това да стане за определено време. Ама как да стане и това като то рушветите са на почит у нас.

Безобразията в България ще продължават дотогава до когато народа позволява да ги има. Тровят въздуха, реките и земята, убиват, грабят и изнасилват и всичко това пред очите на народ който гледа тъпо и свежда главичка. Най сме силни кога разни политици насъскват електората си срещу противниковия такъв. Народа постоянно чака някой да му свърши работата. И винаги идва някой като царя или някой друг бандит къде с българско, къде с чуждо гражданство да присвои къде що може.
В случая трябва да излезе половин София и да иска санкции срещу тези къде са отровили реката, и това да стане за определено време. Ама как да стане и това като то рушветите са на почит у нас.