Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

среща Варна
Модератор: sapuna
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
среща Варна
Здравейте колеги!
Май е време да подновим традиционните варненски срещи.Незнам може да е рано още,и някои да не могат да си вдигнат главата от риболов,но все пак да опитаме.
Май е време да подновим традиционните варненски срещи.Незнам може да е рано още,и някои да не могат да си вдигнат главата от риболов,но все пак да опитаме.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Моабетите на маса са част от удоволствието от риболова, но наистина е рано мисля. В смисъл, че ако следващия петък времето се оправи се очаква да е един от най-дашните уикенди на море. Затова предлагам срещата да я насрочим за петък 10-ти, но на Синеморец при положение, че времето е добро за риболов.
Гого3 , на предната среща също имаше ученици , но тези срещи не са партийни събрания а пиянски сбирки до ранни зори. Защо не вземеш да организираш младежите и да се събирате отделно. То нали всяка партия си има и младежка организация.
Гого3 , на предната среща също имаше ученици , но тези срещи не са партийни събрания а пиянски сбирки до ранни зори. Защо не вземеш да организираш младежите и да се събирате отделно. То нали всяка партия си има и младежка организация.
Дели, хората пукнаха паламуда а ти пускаш кьор фишеци за разни пиандурски моабети...хахаха...
я се стегни и напълни лодката с едри риби...то време за софри и сладки приказки ще има през дългите зимни вечери...
През седмицата паламуд и циганка са взимали на Маслен нос, сафрид на Германката и в с.Черноморец...лефер и чернокоп пак по същите места...
Вятъра ще е от север умерен...време - рибарско с леки превалявания...идеално за риборов и от лодка и от брега...
А като те брули цял ден студен вятър и има риба в изобилие, надали на някой ще му се запива цяла вечер...

През седмицата паламуд и циганка са взимали на Маслен нос, сафрид на Германката и в с.Черноморец...лефер и чернокоп пак по същите места...

Вятъра ще е от север умерен...време - рибарско с леки превалявания...идеално за риборов и от лодка и от брега...

А като те брули цял ден студен вятър и има риба в изобилие, надали на някой ще му се запива цяла вечер...

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вчера се чух с Дели,и каза че положението с риболова не било цветущо.Ако са направели нещо следобяд това ще е.А за срещата наистина ще я поотложим малко защото през почивните дни се ходи още за риба.Тая седмица и аз заминавам ,защото предната пропуснах и ме пипна накакъв бацил.Извода е многооооо явен.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА