среща Варна

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

среща Варна

Мнение от камен »

Здравейте колеги!
Май е време да подновим традиционните варненски срещи.Незнам може да е рано още,и някои да не могат да си вдигнат главата от риболов,но все пак да опитаме.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

малко ми е рано за море иначе бих дошъл с удоволствие
Аватар
gogo3
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от gogo3 »

ами само кажи кога ама да не е в делничен ден 6тото сам на даскало 4е не6то мн ми върви (незнам 6то)
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Моабетите на маса са част от удоволствието от риболова, но наистина е рано мисля. В смисъл, че ако следващия петък времето се оправи се очаква да е един от най-дашните уикенди на море. Затова предлагам срещата да я насрочим за петък 10-ти, но на Синеморец при положение, че времето е добро за риболов.
Гого3 , на предната среща също имаше ученици , но тези срещи не са партийни събрания а пиянски сбирки до ранни зори. Защо не вземеш да организираш младежите и да се събирате отделно. То нали всяка партия си има и младежка организация.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Дели, хората пукнаха паламуда а ти пускаш кьор фишеци за разни пиандурски моабети...хахаха... :lol: я се стегни и напълни лодката с едри риби...то време за софри и сладки приказки ще има през дългите зимни вечери... :lol:

През седмицата паламуд и циганка са взимали на Маслен нос, сафрид на Германката и в с.Черноморец...лефер и чернокоп пак по същите места... :lol:

Вятъра ще е от север умерен...време - рибарско с леки превалявания...идеално за риборов и от лодка и от брега... :lol:

А като те брули цял ден студен вятър и има риба в изобилие, надали на някой ще му се запива цяла вечер... :lol:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Вчера се чух с Дели,и каза че положението с риболова не било цветущо.Ако са направели нещо следобяд това ще е.А за срещата наистина ще я поотложим малко защото през почивните дни се ходи още за риба.Тая седмица и аз заминавам ,защото предната пропуснах и ме пипна накакъв бацил.Извода е многооооо явен.
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Какво ще кажете сбирката да е на 25.11./събота/ от 19-30ч в заведението Крали Марко-което се намира на Червения площад и било денонощно.За повечето присъствали на предните сбирки знаят че това е важен фактор :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Моля желаещетите да се запишат до петък за да можем да направим резервация.
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Колеги моля,ако още някой ще идва на срещата да се запиши до 16ч.,защото ще ходя да резервирам места.Благодаря.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”