Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Жито
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Жито
Колеги, моля ви помогнете от три дни търся жито и не мога да намеря... кажете от къде да си намеря! Много благодаря предварително!
-
- новобранец
Re: Жито
Кажи от къде си да гадаем лиqwrfvxgchb написа:Колеги, моля ви помогнете от три дни търся жито и не мога да намеря... кажете от къде да си намеря! Много благодаря предварително!
-
- новобранец
maikal3333 написа:Кажи от къде си да гадаем лиqwrfvxgchb написа:Колеги, моля ви помогнете от три дни търся жито и не мога да намеря... кажете от къде да си намеря! Много благодаря предварително!
От София...
-
- ще става разбирач
И ако кажеш какво жито търсиш, цена няма да имаш?
Аз използвам грухана пшеница, която се намира във всеки хранителен магазин, и си я варя.
Аз използвам грухана пшеница, която се намира във всеки хранителен магазин, и си я варя.
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
-
- новобранец
Нямах представа, че житото било няколко вида... няма значение какво е само да е добро за риболов, и ако аз ще го варя да ми дадете някой съвет как е най-добре да се вари!!!
-
- новобранец
Има изписано по това чети малкоqwrfvxgchb написа:Нямах представа, че житото било няколко вида... няма значение какво е само да е добро за риболов, и ако аз ще го варя да ми дадете някой съвет как е най-добре да се вари!!!

Всеки го вари различно аз лично го варя до разпукване или когато му доливам вода 3 пъти като му долея и изври хубаво го махам....но най вероятно зависи и от житото.....
-
- новобранец
Благодаря...
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
колега много си потаен и ние трябва да гадаем..........КОСТИНБРОД......царевица...жито.......кюспе.......и всякакви смески и др. екстри ако искаш може да ти ги донеса до вратата.............

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Много си прав! Все едно аз да пусна тема с името: "Мамул" и да ви питам от къде да си купя мамул..... а то да пишело царевица ..... тц тц тцdeto_g написа:Струва ми се, че е достатъчно да видиш потребителското име на форумеца, пуснал темата и да ти стане ясно всичко...

- jean11
- вече хвърля и на тежко
Ами ако търся сладък мисир?...Много ми хареса поста,че темата е малка подигравка с форума и нас самите
Май спама с китайските стоки не е нищо в сравнение с тези глупости за житото в Софето.

Дърпай и не му отпускай!