Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

релакс на яз.Кастел
релакс на яз.Кастел
Здравейте колеги!Извинявам се,че пускам темата с толкова голямо закъснение,но чак сега намерих малко свободно време!Излета бе заплануван за 05.08 до 07.08,като идеята беше да сме на бунгало,но за наше съжаление в този период нямаше свободни бунгала.поради липсата на бунгало решихме да си резервираме място за палатка(добре,че се обадихме по навреме,защото в последствие се оказа,че свършиха и местата за палатка)За риболова се бях подготвил със стара врена царевица,топчета на Христокарп(банан и шокобан),рибни топчета на Марсел Ван Ден Енде,както и едни полски на които в момента не помня името,царевица с аромат на мед и ванилия.Заложихме общо 6 въдици,като гледахме стръвта да не се повтаря за да видим,къде ще имаме успех.Захранвах с варена царевица с коноп и малко жито,както и цели и начупени топчета.Риболова тръгна много тегаво,първият ден имам изваден само един толстолоп 5кг(на въдици хвърлена специално за толстолоб) и това беше,цяла нощ нямахме пипане,както и всички останали колеги по язовира.Втория ден започна доста по добре с един шаран 2кг,последван от един 4кг,малко по-късно братми извади един 5.5кг красавец.След известна пауза се активизираха толстолобите-започнах с един 3кг,последван от 10кг и 11кг,този ден имахме още 3 удара,но за съжаление неможахме да ги отразим.В неделя до обед извадихме още два шарана 3кг и 4кг и едно толупче 4кг.Всички шарани които извадихме бяха на две царевици с повдигач и дипнати в дип мед.Като цяло риболова беше доста труден,преполагам,че това се дължи на многото навалица по язовира и съответно безбройните хранителни петна.Може да се каже,че рибата даваше най-добре при нас и при колегите от второ бунгало(които се справиха по-добре от нас
)Много хора си тръгнаха капо,имаше и такива с по една две риби.Поне за мен излета беше страхотен,като изключим преваляването през првия ден всичко останало беше на ниво.Пожелавам на всеки колега да посети този невероятен язовир и да се наслади на контакта с невероятната ни природа!Ето и малко снимков материал

Нялколко снимки на новата ми палатка(изпратена ми от колегата gegata),която най после успях да опъна(в смисъл,че за първи път тази година ходя на излет с преспиване
)

А ето и едни малки сладури,които не ни оставиха на мира през целия излет

Поздрави

Нялколко снимки на новата ми палатка(изпратена ми от колегата gegata),която най после успях да опъна(в смисъл,че за първи път тази година ходя на излет с преспиване

А ето и едни малки сладури,които не ни оставиха на мира през целия излет

Поздрави

Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една ябълка,
но ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две........
- dzeviza
- ще става разбирач
Re: релакс на яз.Кастел
Браво колега направили сте си кефа ,а и мястото е хубаво 

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Много добро предсатяне. Толупите са убиици
Браво, завиждам ви 

- Whassup
- ще става разбирач
Малък язовир с големи рибоци. Браво 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ехааааа, браво момци, направили сте си кефа най-после!
Павка, много ти приличат шарковците в ръцете, пожелавам ви поне още няколко подобни излети тази година
Павка, много ти приличат шарковците в ръцете, пожелавам ви поне още няколко подобни излети тази година

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Наистина добре се справихте с толупите.
Ние бяхме с колежките на 1во бунгало и наблягахме на барбекюто.
Ние бяхме с колежките на 1во бунгало и наблягахме на барбекюто.

Аз там съм пораснал...
евала изкефили сте се
тея котенца са голям маитап.няма ги няма ги и като изшумолиш с тобичка няква веднага идват 

[quote="maverik77"]....eдин толстолоп 5кг(на въдици хвърлена специално за толстолоб)...
Я издай метод, стръв, такъм...
Я издай метод, стръв, такъм...

За толстолоб използвах монтаж на дъно с пружина на която монтирам една кука номер 2 с къс и твърд повод(около 8см0,на куката слагам жълто топче стиропор(мисля,че цвета няма значение) а в пружината захранка ягода с коноп+царевично брашно+сухо мляко(прави много хубав облак)и евентуално допълнително слагам ароматизатор ягода.Дано да съм ти бил полезен!Поздрави 

Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една ябълка,
Здравейте колеги!Мисля до отида за три дни на Кастел.Бих искал да ви попитам как върви риболова и какви аромати предпочита рибата???
Благодаря
Благодаря