Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

КЪДЕМ ?!!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
КЪДЕМ ?!!!!
Август бях на яз.Стаиковци за 4 дена и ето какво ми се случи. Гледам по средата на язовира един колега бучка усилено за сом,приближих се с лодката към него и го попитах как е хавата имали удар.
-За сега няма,отговори тои.
Гледам го със серизни яки пръчки с мултлипикатори,ана едната пръчка над ръкохватката увита с червен парцал.
Какво е това бе колега,да не ненещо болна че си я увил така?
-Това е КЪДЕМ на жена ми бикините,9дена не прани за да имам слука.
Направо изтрещях-гледам го подозрително,нормален човек не беше пиян,запалих мотора и се прибрах в лагера.Гледам привечер въпросния колега се прибира и нещо влачи след лодката,причаках го на брега и си мисля-този е забравил да си прибере парашута и сега го влачи,да ама не,като се приближи видях сом към 1.20мт.
-Клега това на тази пръчка с КЪДЕМА ли удари,питам аз.
-Естествено;отговаря тои.А аз зех да се кръстя.
Та значи това било КЪДЕМ
Вече ставам СУЕВЕРЕН
Купил съм на жена ми червени бикини и съм и казал 9 дена да неги пере и аз да си имам КЪДЕМ,ако някои знае друг КЪДЕМ моля да сподели.

Гледам го със серизни яки пръчки с мултлипикатори,ана едната пръчка над ръкохватката увита с червен парцал.
Направо изтрещях-гледам го подозрително,нормален човек не беше пиян,запалих мотора и се прибрах в лагера.Гледам привечер въпросния колега се прибира и нещо влачи след лодката,причаках го на брега и си мисля-този е забравил да си прибере парашута и сега го влачи,да ама не,като се приближи видях сом към 1.20мт.
-Естествено;отговаря тои.А аз зех да се кръстя.
Та значи това било КЪДЕМ

Купил съм на жена ми червени бикини и съм и казал 9 дена да неги пере и аз да си имам КЪДЕМ,ако някои знае друг КЪДЕМ моля да сподели.

Като ходя за риба:
- обувам на обратно един чорап на левия крак,
- не си мия очите с чешмяна вода...само с морска,
- гледам да не ме срещне комшията-карък с лошото око, който всяка сутрин си разхожда пудела пред нашия вход,
- не говоря с никой сутрин когато ходя за риба,като ходя зя риба съм глух и ням,
- тръгвам винаги с левия крак напред... има още кадеми против вечния каръклък...ама повече- друг път....

- обувам на обратно един чорап на левия крак,

- не си мия очите с чешмяна вода...само с морска,

- гледам да не ме срещне комшията-карък с лошото око, който всяка сутрин си разхожда пудела пред нашия вход,

- не говоря с никой сутрин когато ходя за риба,като ходя зя риба съм глух и ням,

- тръгвам винаги с левия крак напред... има още кадеми против вечния каръклък...ама повече- друг път....

- man1966
- ще става разбирач
Re: КЪДЕМ ?!!!!
[quote="Поборников"]Август бях на яз.Стаиковци за 4 дена и ето какво ми се случи. Гледам по средата на язовира един колега бучка усилено за сом,приближих се с лодката към него и го попитах как е хавата имали удар.
Eйй кви ли ги нема по гьоловете- само не разбрах жена му на кадемлията ги е носила гащите 9 дена без да ги пере
или са свалени и от 9 дена непрани.Щот при първия случай бая смрад ке има около лодката... 
Eйй кви ли ги нема по гьоловете- само не разбрах жена му на кадемлията ги е носила гащите 9 дена без да ги пере

Я елате рибенца при батко...
-
- кандидат преподавател
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: КЪДЕМ ?!!!!
Излъгал те е колегата, то се знае - къдем се хваща от чужда булка
За всеки случай питай Batmilen!!!
Излъгал те е колегата, то се знае - къдем се хваща от чужда булка

За всеки случай питай Batmilen!!!
-
- кандидат преподавател
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Злобей, злобей фишърмен...ама мен клетви не ме хващат...а се връщат на тоя дето ми ги е пратил...Ribarina написа:А бе Бат Милене аз всеки път като тръгнеш за риба седя и те дебна от горе.Точно като тръгнеш правя една молитва и танц за дъжд,кълна те два пъти и си лягам.А нощно време ти обикалям колата с кокоши крак

Кво викаше бат Петьо Пандера...

Тръгнали тайфа с лодка за остров св.Анастасия/Болшевик/ ...извила се буря, захвърлила лодката в морето...така една седмища без вода и храна...накрая бат Петьо Пандера се провикнал...Момчета мен изяще аз съм най-стар...

КАК ще те ямем бе бат Петьо на тебе мускулите са от стомана....после СТРУЖКИ ще трябва да кензаме....хахаха...

А твойто се пази младоженецо....тъща те чака....така че дълго ще прекарваш в "индиански танци" на терасата...вперил тъжен поглед в хоризонта, там дето вълните се разбиват на морския бряг....а ако се смили домашния цербер....най-много до гьола да те пусне....та да си и под ръка....хахахаха...

А и твойта кола видях да препикава пудела на комшията с лощото око...а можеби е търсил кокошите крака или метлата на тъща ти...

-
- кандидат преподавател