Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Разходка с фотоапарат без пушка
Модератор: Paublo_Eskobar
Разходка с фотоапарат без пушка
Здравейте колеги,
Пускам тази тема тук, защото мнозина от нас са и ловци и ще ги интересува, кое как е минало по места.
Откриването в събота на 13 август го пропуснах по причини от кака Доцентица закъсняхме яко, та даже и на банкета не отидох. Но в неделята още на разсъмване - бам-бам-бам.

Ето го и племенника ми Гаги с пълна висулка:

Тука е Кико, който най-много се отличи с дратхаарката Буба

После и цялата група юнаци, доволни и усмихнати

Всичко това се случи в ботевградското село Литаково. Много слънчоглед, много нещо, не бях виждал такъв урожай от години.
Както винаги на лов аз стрелях само с фотоапарата. Безпогрешно оръжие е! Другите гърмяха основно с ТОЗ 12 калибър, 11 номер сачми, някои с концентратор, други без. Само по пъдпъдъци.
Наслука!
Пускам тази тема тук, защото мнозина от нас са и ловци и ще ги интересува, кое как е минало по места.
Откриването в събота на 13 август го пропуснах по причини от кака Доцентица закъсняхме яко, та даже и на банкета не отидох. Но в неделята още на разсъмване - бам-бам-бам.

Ето го и племенника ми Гаги с пълна висулка:

Тука е Кико, който най-много се отличи с дратхаарката Буба

После и цялата група юнаци, доволни и усмихнати

Всичко това се случи в ботевградското село Литаково. Много слънчоглед, много нещо, не бях виждал такъв урожай от години.
Както винаги на лов аз стрелях само с фотоапарата. Безпогрешно оръжие е! Другите гърмяха основно с ТОЗ 12 калибър, 11 номер сачми, някои с концентратор, други без. Само по пъдпъдъци.
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- begleca_sv
- кандидат преподавател
Re: Разходка с фотоапарат без пушка
още малко и само врабчета ша ловите както стана с рибата 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
-
- научил се да хвърля
От тази година съм ловец. Браво имали сте слука дано все така да ви върви !
Ех мамка му браво на вас. Мен местните около Ботевград ми казаха, че нямало нещо пъдпъдък, но като гледам май не е баш така. В наща дружинка решиха да нямаме лов на дребен дивеч тази година и аз съм в траур
.