Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Филм на ужасите по дъното на язовир „Цонево”
Модератор: dantho.mihov
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата

Филм на ужасите по дъното на язовир „Цонево”
С потайностите на язовир „Цонево” се сблъснали трима водолази, които преди две седмици се спуснали във водите, за да търсят човек, потънал при инцидент, пише „България днес”
До известния природен феномен Чудните мостове, край Провадия се простира язовир „Цонево”. По дъното на водния басейн се движат гигантски сомове. Чудовищата тежат между 250 и 300 кг и са дълги по 4 метра. Поради голямата телесна маса те не могат да изплуват на повърхността, но това не им пречи да се радват на своето съществувание, особено когато не им липсва храна.
Тримата водолази станали свидетели на стаховита гледка. Видели как три от огромните сомове се борели за останки от човешки труп. От устата на единия се подавал човешки крак.
Уплашените водолази не само отказват да участват в почистването на язовира, но и да плуват в него, назависимо, че единият от тях има 20 години опит в заниманията с леководолазен спорт. Тяхното поведение е съвсем естествено, като се има предвид, че са станали участници в истински екшън. Никога няма да забравят как колонията от поне 30 гигантски представители се движи по дъното, а
очите им светят с призрачна светлина.
До известния природен феномен Чудните мостове, край Провадия се простира язовир „Цонево”. По дъното на водния басейн се движат гигантски сомове. Чудовищата тежат между 250 и 300 кг и са дълги по 4 метра. Поради голямата телесна маса те не могат да изплуват на повърхността, но това не им пречи да се радват на своето съществувание, особено когато не им липсва храна.
Тримата водолази станали свидетели на стаховита гледка. Видели как три от огромните сомове се борели за останки от човешки труп. От устата на единия се подавал човешки крак.
Уплашените водолази не само отказват да участват в почистването на язовира, но и да плуват в него, назависимо, че единият от тях има 20 години опит в заниманията с леководолазен спорт. Тяхното поведение е съвсем естествено, като се има предвид, че са станали участници в истински екшън. Никога няма да забравят как колонията от поне 30 гигантски представители се движи по дъното, а
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Re: Филм на ужасите по дъното на язовир „Цонево”
Е Митак ся сложихме Лох Нес у джоба си. Ама да бяха извадили поне една ключица или ребро.MiTKo_Fisher написа:Тримата водолази станали свидетели на стаховита гледка. Видели как три от огромните сомове се борели за останки от човешки труп. От устата на единия се подавал човешки крак.
Тракането на женски токчета винаги предава морзово послание, водещо до незабавна, пълна и повсеместна бойна готовност.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Много ме кефи когато две абсолютно еднакви теми , с абсолютно еднакви заглавия , пуснати с по-малко от час разлика от различни автори , си съжителстват кротко една до друга 
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
INCUBUS
- кандидат преподавател

И аз много се кефя,като прочета нещо ново "старо",напън на съвременната демократична журналистика-тези истории с водолази и гигантски сомове ги разправяха още преди 35 години за язовирите "Доспат","Ивайловград","Искър"и др.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

И за Рабиша се носеха тези легенди, даже единият водолаз когато излезнал, косата му била побеляла. 
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- barutchiata ©
- Администратор

Преди години когато риболова на кльонк ме хапеше сериозно, обикалях доста по язовирите из България. На всеки един язовир местните джигити разказваха една и съща история леко поукрасена. Винаги обаче имаше водолази слезнали да чистят стената, някой били толкова уплашени, че им побелели косите.
Такива истории винаги ме карат да избухвам в смях.
Едно съм разбрал със сигурност, че хора разказващи такива истории си нямат елементарни познания за сома и риболова на сом. Никога не разказвайте тази история на деца, иначе ще растът невежи и с грешни представи за реалноста. 
-
аксел
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Как пък ги видяха, на 30м дълбочина в сладка вода е тъмно като в......................... 
валатът не най-лошото нещо на света
- tiktak
- ще става разбирач

Ааа, първата която чух преди 30 години, беше за Антона. Класика си беше, водолаз, побеляла коса, всичко...INCUBUS написа:И аз много се кефя,като прочета нещо ново "старо",напън на съвременната демократична журналистика-тези истории с водолази и гигантски сомове ги разправяха още преди 35 години за язовирите "Доспат","Ивайловград","Искър"и др.
А другата класика е за сома дето го вадили с Трабант/ УАЗ/ Жук...
- drat
- разбира нещата

Темата е мноо полезна. Стана ми ясно че ако искам да фана нещо йедро, стръфта и захранката треа да са човешко месо за предпочитане крак. Чудим се са дали да бастисам комшията под мене или да се разхода из гетото, щот в гетото стръфта е по-ароматна, чакам ваще компетентни мнения по въпроса 

-
INCUBUS
- кандидат преподавател

E,е,drat,дай да не си издаваме сомската стръв
Аз комшийски може и да не съм....ама за ромски не мога да подпиша с чиста съвест,щото имах едни тъмни пияни периоди с разни съмнителни полицаи на времето,та може и с някой бай Мангал да сме нахранили рибите в някой водоем,но това са съвсем други истории.А тва с водолазите и сомовете като атомни подводници си е едно изтъркано араламбене.Просто няма смисъл да се занимаваме с многократно използвани теми.
- Don4o_62
- учете се от него

Ха ха,но не знаете как на времето на Ивайловград между шахтите на стената живеели няколко огромни сома и били толко големи че не можели да излезнат от решетките,та водолазите ги трепали с ножове вързани на дълги пръти
.После ги нарязвали на късове и ги вадели през решетките
.И това ми го разправяше полицая на стената 
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
Тази изтория си е всеизвестен факт за над 90% от язовирите в българия.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
Nikola Polizovski
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
Да има юнак ,да влезне и да направи подводни снимки на "чудовищата от 4 метра"...

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
- tiktak
- ще става разбирач

А имаше и една история за огромния БЯЛ сом в Ивайловград, който излизал на повърхността само по време на гръмотевични бури.
-
angel.tr
- ще става разбирач

Абе вие се бъзикате, ама навремето един колега като закачил един сом на Марица, на 9-ката и оня го дърпал от Пловдид до Свиленград, добре, че мрежите на границата го спрели та го изкарал, иначе щял да го мъкне из Гръцко!