Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Привет от Испания,да покажа моите творения
Модератор: emo vasilev
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Привет от Испания,да покажа моите творения
Привет на всички съфорумници. За съжаление така ни е остроена държавата та реших за пореден път да се върна в кралство Испания.Наистина много ми бе тежко, но няма как ,трябва да се спасяваме някак си.Самолетчето та Мадрид ме зове.Намерих си някаква там работа като сервитьорче, но никак нее лесно когато фамилията ти нее до теб в трудните моменти пък и в добрите.Просто всеки божи ден си събирах багажа исках да се върна в родната ни страна, но нямаше как, бях поел отговорност към жената и най вече към дъщерями заради нея сме тук. Един ден както си седях пред пц/то та се поразрових из нета за балсово дърво каде мога да си намеря в Мадрид , то се оказа че балса в мадрид има повече от колкото граждани. Наистина беше доста лесно да си намеря материала.Леко по леко та накопувах си аз всички материали (филмчето от темата на бутник ми помогна малко ,пък и си знам испанския та ми беше доста лесничко ) излезе ми всичкоооо около 20-на лева най много . Дървото металните финни пръчици,ако мога така да напиша,акрилната боя ,лак за нокти ,щкурка различна по големина (замених бамбуковите връхчета със клечки за зъби ) вършат същата работа и телта я намерих на работата ама как са ми я сложили баш до кадето си държа дрехите значи еххх
а мини дрелката съм я търсил майкооо похар1их повече пари за билети по метрото отколкото за материалите и най накрая си викам абе я земи таа дрелка за 11 евро па си питай .. и така и направих взех си дрелка за 11 евро и работи неотказно малко шумна ма нема нищо върши работа .
та направих си згодия както казваме ние във Видин и почнах.
Трудноми бе от начало и за това първите не излязоха много хубави , но предполагам, че с времето ще се осъвършенствам и ще ги дялкам по добре. Ето и малко снимки
[img]C:\Documents%20and%20Settings\ivo\Mis%20documentos\Mis%20imágenes[/img]

та направих си згодия както казваме ние във Видин и почнах.
Трудноми бе от начало и за това първите не излязоха много хубави , но предполагам, че с времето ще се осъвършенствам и ще ги дялкам по добре. Ето и малко снимки
[img]C:\Documents%20and%20Settings\ivo\Mis%20documentos\Mis%20imágenes[/img]