Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Маца(след Топлото)
Модератор: sapuna
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
яз.Маца(след Топлото)
По това време обикновенно дава много добре шаран и добра каракуда.Ако някой е ходил скоро да даде инфо.
Re: яз.Маца(след Топлото)
мой познат от Ямболския край (с. Овчи кладенец) ми каза, че язовира на го вардят. Вярно виждъл сам и аз някакви багери, но вярвам на думата му. Смята следващата седмица да го посетя, па зел че излезе късмета
, след това ще пиша как е било там.
Наслука колеги

Наслука колеги
- carp-stz
- научил се да хвърля
Re:
Колко големи шарани лови там и на кое място долу горе... Знам го язовира но никога не съм ловил на него.. Знам че има трофейни шарани и е много труден(много дулбок и с дървета вътре)...krezo_bg написа:Аз бях там миналата година по това време и бях доволен.Даде шаран и много добро количество каракуда.Но тая година не съм ходил там и ако наистина ровичкат багери много лошо се получава.Ше поразпитам и ше пиша допълнително.
Аз също гарантирам че язовира е свободен за риболов никой не го стопанисва...

- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Тази година нямам излет там и съответно нямам инфо.Дори аверите скоито се познавам не са ходили там.
- carp-stz
- научил се да хвърля
Предни години каде ги ловихте и колко големи излизаха...krezo_bg написа:Тази година нямам излет там и съответно нямам инфо.Дори аверите скоито се познавам не са ходили там.

-
- вече хвърля и на тежко
Давайте инфо че може и аз да го посета по някое време .Преди няколко години баща ми ходи с 1 негов колега след работа и за 3 часа някъде бяха фанали по 10 каракуди по 400 гр. Наслука 

- S.Koychev
- разбира нещата
Последно преди забраната ходих, излизаха доста едри каракуди,ама сега нямам идея как е положението, има много слънчаци .
Ribarche