Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

И пак...с Жоро Слайдера и Владе Хакеро
И пак...с Жоро Слайдера и Владе Хакеро
Здравейте приятели на реболова!
Вчера пак усетихме трепет и полъх откъмто Айтос и решихме за се сберем дружина /аз, Жоро Слайдера и Владе Хакеро/ и да половим...естествено шаранйе и каракуди! Тръгнахме тоз път в 4.30 от базата. В 5.30 качихме г-н Слайдера и 6.00 с тромбата събудихме пазачо на язовира до с. Ръжица! Онзи излезе по боксерки, гумени ботуши и военна куртка и тръгна да ми разправя за некви сомове-чудовища...леко снощен, дори не можа да ни преброи правилно!
Тръгнахме към мястото и какво да видим - нашия хранил рибата с пилешко мляно от черва и кожа. Рибата беше до брега и лакомо смучеше, а ние се давихме от гадната миризма! Както и да е подминахме и се стоварихме на определената точка, готови за нови подвизи!
По прясна информация рибата искала жито. Аз бях взел и царевичка за всеки случай. И тримата бяхме подготвени за различен риболов: Владе Хакеро с телемач, Жоре Слайдеро с мач /на ВАГЛЕР забележете!/, а аз с боло 6м и фиксиран лек ваглер!
Заранихме, залебихме И ГИ ЗАПОЧНАХМЕ!!!
Първо замятане - риба

Владе и Жоре

Напиня ги здраво да знаете

Барнал се нашио в червено днес! Това му е бонуса!

Риби-миби

Сияе от щастие

Бонус бонус

По едно време излезе вълна 2 бала и аз и Владе прекратихме, но.....нашата звезда продължи на ваглер 14 гр със СТРАШНА СИЛА!!!

Чуй чуй...

Май сме фанале нещо

Айде, от нас толкоз!
Вчера пак усетихме трепет и полъх откъмто Айтос и решихме за се сберем дружина /аз, Жоро Слайдера и Владе Хакеро/ и да половим...естествено шаранйе и каракуди! Тръгнахме тоз път в 4.30 от базата. В 5.30 качихме г-н Слайдера и 6.00 с тромбата събудихме пазачо на язовира до с. Ръжица! Онзи излезе по боксерки, гумени ботуши и военна куртка и тръгна да ми разправя за некви сомове-чудовища...леко снощен, дори не можа да ни преброи правилно!
Тръгнахме към мястото и какво да видим - нашия хранил рибата с пилешко мляно от черва и кожа. Рибата беше до брега и лакомо смучеше, а ние се давихме от гадната миризма! Както и да е подминахме и се стоварихме на определената точка, готови за нови подвизи!
По прясна информация рибата искала жито. Аз бях взел и царевичка за всеки случай. И тримата бяхме подготвени за различен риболов: Владе Хакеро с телемач, Жоре Слайдеро с мач /на ВАГЛЕР забележете!/, а аз с боло 6м и фиксиран лек ваглер!
Заранихме, залебихме И ГИ ЗАПОЧНАХМЕ!!!
Първо замятане - риба

Владе и Жоре

Напиня ги здраво да знаете

Барнал се нашио в червено днес! Това му е бонуса!

Риби-миби

Сияе от щастие

Бонус бонус

По едно време излезе вълна 2 бала и аз и Владе прекратихме, но.....нашата звезда продължи на ваглер 14 гр със СТРАШНА СИЛА!!!

Чуй чуй...

Май сме фанале нещо

Айде, от нас толкоз!
- stoj40doc
- разбира нещата
Re: И пак...с Жоро Слайдера и Владе Хакеро
Браво, накъсали сте ги, адмирации!!!

LONG LIVE ROCK AND ROLL
Ухаа... Яката раута! Браво на компанията 

Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Коце, много малко бе. 

мда...само 30-35 кг тоз пътqno_zloo написа:Коце, много малко бе.

Рибите бяха 0,5 - 1,0 кг, бонуса е 2 кила, каракудите 200-400 гр средно
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хубави Шарковци, Браво !
Добре сте ги наскубали.
Добре сте ги наскубали.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бегай бе, по 10кг на човвек , за какво сте ходили. 
Гледам единия в червено се опитва да догони цвета на 3-драга ти Коце, а иначе как е стелта гледам нямаго на снимките.

Гледам единия в червено се опитва да догони цвета на 3-драга ти Коце, а иначе как е стелта гледам нямаго на снимките.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Браво Коце за снимките станали са супер.
. Другия път ще идем на друго место, че тез ми писнаха
п.п. Там може да съм на фийдер

п.п. Там може да съм на фийдер

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!