Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Как се връзва корда ?
Модератор: emo vasilev
Как се връзва корда ?
Добър ден на всички !
Честно казано съм нов в риболова, дори не мисля, да го превръщам в нещо професионално, просто с компания за рибка е приятно преживяване. Та вчера ходих с приятели за риба, но стана един инцидент - скъса ми се кордата.
Тъй като нито аз, нито някой от компанията имаше понятие как се вързва, а при опит за вързване възела се развързваше при малко по-силно дръпване на кордата. Та оставих въдицата и се насладих на оставащото време с телескопа на един приятел. Не знам кой номер е кордата, но не е от най-тънките. Та ще съм благодарен, ако някой помогне, ако изобщо е възможно.
Мерси предварително.

Честно казано съм нов в риболова, дори не мисля, да го превръщам в нещо професионално, просто с компания за рибка е приятно преживяване. Та вчера ходих с приятели за риба, но стана един инцидент - скъса ми се кордата.

Мерси предварително.
-
- научил се да хвърля
Re: Как се връзва корда ?
Възел за какво за тънна, за плувка дай малко повече инф. монтаж за каква въдица. Има цял подфорум за монтажи и там има всичко което ти трябва http://forum.nariba.com/viewforum.php?f=127
Ае и другия път дано да няма инциденти
Ае и другия път дано да няма инциденти

Re: Как се връзва корда ?
Мерси за бързия отговор ! 
Ами честно казано, може би ще прозвуча смешно, но просто няма как да се изкажа компетентно, кордата се скъса над плувката, т.е тя, тежестите и кукичката са си наред. Въдицата не е дънна.
П.С:
levski мерси за линкчето мисля, че намерих това което ми трябва !

Ами честно казано, може би ще прозвуча смешно, но просто няма как да се изкажа компетентно, кордата се скъса над плувката, т.е тя, тежестите и кукичката са си наред. Въдицата не е дънна.

П.С:
levski мерси за линкчето мисля, че намерих това което ми трябва !