инфо за Челопечане

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

инфо за Челопечане

Мнение от Диканаров »

Вчера синът ми с негови колеги бяха на Челопечане. За 6 часа нито един удар. Прибрали са се измръзнали защото духал студен вятър. Същите през миналата седмица имаха с какво да се похвалят. Като гледам прогнозата за събота и аз само ще мръзна, но ще пробвам.
Сакси драсни ако обичаш нещо за твоят излет утре.
На слука на Всички именици. :lol:
saksi
фен клуб-скобар

Челопечане

Мнение от saksi »

Днес бях там само за 2ч .От 12 до 14ч нямах нито един удар.Мислех да седя повече ,но задуха много гаден вятър.Колегите от сутринта -НИЩО
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

инфо за Челопечане

Мнение от Диканаров »

Борка благодаря! Аз ще пробвам в събота също след 10ч. Знам си, че ще обера всичкия студ, а и жената ще ме гълчи, че не съм сложил зелето. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Челопечане

Мнение от Диканаров »

Както бях обещал, докладвам! Прекрасно време. Без вятър. Сто коли и наверно двеста колеги. :D НИКОЙ НИЩО на 500м от ляво и дясно от мен. :oops: В средата хиляда патици и корморани. Обаче нямаше ловци, а за въдица си е далеко. :wink: За да не съм капо набрах едно кило шипка и една есенна ливадна виолетка. :D ЕЙ И ГЪБАТА СЕ Е СКРИЛА БЕ! КАКВО И СТАВА НА ПРИРОДАТА А?. :wink: Минаха няколко колеги от Долни Богоров пеша и се разприказвахме. Там било г..з до г..з. :P Можело да се хвърля свободно само по поляната. :shock: Единствените рибета, които видели да се изваждат били тези за стръв. :roll: :? :(
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”