Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Язовир Съединение
Модератор: Кърцата
Язовир Съединение
Здравейте колеги.
Планувам излит на Яз. Съединение в края на седмицата с приятели. Това ще ми е първия риболов на този водоем и ми се иска да отида в дълбоката част на язовира. Ако някои може да ми даде някаква насока каде да търся дълбокото.
Благодаря предварително
Планувам излит на Яз. Съединение в края на седмицата с приятели. Това ще ми е първия риболов на този водоем и ми се иска да отида в дълбоката част на язовира. Ако някои може да ми даде някаква насока каде да търся дълбокото.
Благодаря предварително
Re: Язовир Съединение
Посещавъл съм язовира няколко пъти с лодка и от брега.Като по дълбоки места са около стената 3-6 метра,като почти цялото дъно е равно, голяма рядкост са големи разлики в дъното(брегове,ями и т.н.).Аз лично ходя за еднодневен излет,защото рядко разполагам с повече време, а риболова който съм правил е на добра каракуда,бабушка,костур и дребни платики.Дано съм ти полезен и да споделиш после за твоя излет.
-
- научил се да хвърля
Дълбоки места има около една горичка точно до стената на язовира от стараната на село Бистра.Значи към края на горичката от далечната страна на стената има места като ями достигащи до 8 метра.Там е сенчесто и става за риболов.От другата страна на язовира на ръба на втория залив ако имаш късмет ще намериш добро местенце.То е само за една компания.Има едри костури някоя бяла риба едри бабушки и каракуди.Описаните места са почти едно срещу друго на двата бряга на язовира.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
atanas atanasov Е на това му се казва инфо! Браво!
Sirken скоро да видим в успешни тема
Наслука 
Sirken скоро да видим в успешни тема

здравейте колеги бяхме на Язовира в събота към 17:00 мисля че оцелихме мястото на втория залив срещу Бистра . Ловихме до стъмване стана много студено и почнахме главно с оганя и ракията да се занимаваме сутринта към 06:30 до към 10:00 ловихме риба през останалото време не сме реагирали на званци не сме сменяли стравта разхождахме си с лодка и си правихме парвите шамандури и чувалчета със захранка към тях. В 13:00 си тръгнахме към Русе
резолтата 5 кг риба главно платика 1-2 таранки 1-2 чарвеноперки ... мн костур но дребен ... следващия път мисля да ида за сом колеги рибари разправяха че излизал близо до стената общо взето а и имахме само едно попово прасе зе експеримент и нещо го изяде
http://store.picbg.net/pubpic/CE/1E/226 ... 33ce1e.JPG
резолтата 5 кг риба главно платика 1-2 таранки 1-2 чарвеноперки ... мн костур но дребен ... следващия път мисля да ида за сом колеги рибари разправяха че излизал близо до стената общо взето а и имахме само едно попово прасе зе експеримент и нещо го изяде
http://store.picbg.net/pubpic/CE/1E/226 ... 33ce1e.JPG
- dan10
- фен клуб-скобар
Здравейте колеги! Как е по язорива разтопи ли се леда и ако да някой дали знае дали са започнали рибОците да се обаждат ? Благодарско

- ribarshe
- ще става разбирач
И аз чакам да пишат колегите от Търговище, че другата събота ще правя атака там 

- dan10
- фен клуб-скобар
Аз също обмислям един риболов там защото много добре закрих 2011.Наздраве 

-
- вече хвърля и на тежко
колеги, кажете как е тази година риболова на язовира след откриването. никога не съм ходил там. платен ли е водоема или се ходи с билет, моля дайте някаква информация
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Язовира си е държавен и за него ти трябва билет, нищо повече. Е, разбира се и да спазваш правилата за улов
Наслука! 

Кажете хубавите места ако обичате , какво излиза и на какво излиза 

- jamc
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Някой с прясно инфо от язовира? Какво излиза? Тази седмица най-вероятно ще ходя срещу стената където е по-дълбоко.
-
- новобранец
Преди две седмици бях там срещу стената. Излизат едри платики и таранки около 300-600 гр. По активно кълве рано сутрин от 05:00 до 10:00 часа. Моят въпрос е дали има шарани и сомове в язовира? Ако някой е хващал да сподели 

priqtel mi kaza 4e izlizat 4ervenoperki platiki taranki na feeder. koeto predpolagam zna4i 4e ribocite sa na dulboto
zabravih da kaja 4e nqmam kirilica na laptopa za koeto se izvinqvam