Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Без билет от другата година
Модератор: bobopeli
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Без билет от другата година
От догодина правя боикот на скапаняците от ИАРА днес просто чашата преля
Часът е 14,30 на обят мястото 300м пред Камелот

тука бягат защото ме видяха ,че ги фоткам

звънях къде ли не и познаите дали някои доиде това нещо е от 1 месец и никои нищо
Посто имаха късмет че дерето е пълноводно и нямаше как да мина ноооооо аз съм там всяка седмица и ще ги хвана, просто вече не се и крият мрежите бяха 3 бр пълни с риба

Часът е 14,30 на обят мястото 300м пред Камелот

тука бягат защото ме видяха ,че ги фоткам

звънях къде ли не и познаите дали някои доиде това нещо е от 1 месец и никои нищо
Посто имаха късмет че дерето е пълноводно и нямаше как да мина ноооооо аз съм там всяка седмица и ще ги хвана, просто вече не се и крият мрежите бяха 3 бр пълни с риба

- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Re: Без билет от другата година
Пич карай си кефа на теб да ти е добре. Има кой да ги наказва такива.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
- Patera
- вече хвърля и на тежко
То и аз се питам защо ги плащаме тия билети, а отговорът е: Защото сме съвестни! Защото такъв е законът! А това че хората, които трябва да се грижат за спазването на закона, не си вършат работата и са, може би, най-големите нарушители, не ми се коментира! До преди малко с един приятел обсъждахме разни "еко"-организации, та ни се развали кефа от пиенето, и се надявах да прочета нещо позитивно тук, ама пак за олигофрени чета! Ами примирявам се! Жалко е, че го казвам това нещо на 25 години, ама не виждам розово бъдеще!
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Не от догодина колега, не от догодина... Аз от 3 години не плащам за билет и нямам намерение скоро да платя. Когато "компетентните органи" започнат да си гледат работа, тогава ще им плащам заплатата. Не ми е за 20-те дръгливи лева за билет, толкова ми излиза захранката и червея за един излет, въпроса е принципен. Няма начин да ме глобят за това че ходя за риба без билет- около мене най- често има толкова мрежари, токаджии, парашутисти, колеги наредили по 14 дънни въдици и т.н., че докато дойде време до мен да стигнат излета ще е свършил... Не си налагам мнението на никого, но докато не видя свършена работа един лев няма да видят от мен господата

Който пие няма глисти!
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Точно така не е за 25 лева и не само ,че няма да ги дам а като доидат да ме проверят няма да им се верва какво ги чака боклуците дори не опазиха езерото в Дружба което те зарибихаecho33 написа:Не от догодина колега, не от догодина... Аз от 3 години не плащам за билет и нямам намерение скоро да платя. Когато "компетентните органи" започнат да си гледат работа, тогава ще им плащам заплатата. Не ми е за 20-те дръгливи лева за билет, толкова ми излиза захранката и червея за един излет, въпроса е принципен. Няма начин да ме глобят за това че ходя за риба без билет- около мене най- често има толкова мрежари, токаджии, парашутисти, колеги наредили по 14 дънни въдици и т.н., че докато дойде време до мен да стигнат излета ще е свършил... Не си налагам мнението на никого, но докато не видя свършена работа един лев няма да видят от мен господата![]()
п.п. дано повече колеги направят същото никакви пари за ИАРА
Връщам се от Сопот, местната ловешка ИАРА си гледа много добре работата, постоянни проверки за билет, обикалят с една лодка, риба доволно, ако на всякъде си вършеха така работата просто щеше да е съвсем друг риболова в тая наща кочина...

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?