Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Долни Богров
Модератор: bobopeli
В събота бях на Богров даже си намерих хубаво място шавар,паднали върби абе само за щука.Висях като паяк бая време и накрая нищо даже слънчаците нямаха апетит.Към 3 следобяд се преместих и попаднах на нещо обичайно за тоя гьол група "риболовци"най безцеремонно си бяха разпънали 4-5 мрежи и от време на време си ги проверяваха с лодка.Е как ще хванеш нещо/освен настинка/събрах си тояжките и право в къщи.Всеки път си казвам че няма да стъпя повече там и всеки път отивам с нагласата че нещо се е променило ДА АМА НЕ

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте,
като бяхме там лятото имаше от същия тип хора едно приятелче се обади след около 2ч доидоха хората от ИАРА провериха нас и си тръгнаха а на ония с мрежите нищо не казаха просто си поговориха с тях 15-30 мин. Това е поредния път в които се убеждавам че наи много се проверяват нас (редовните риболовци) а за всички останали
НЯМА КОНТРОЛ . Това е мое мнение никого не ангажирам с него и не го налагам. Ако някои знае случай в които ИАРА е реагирала навреме и е хванала БРАКОНИЕРИ С МРЕЖИ моля да каже от досегашната ми практика като риболовен съм видял съставени актове и прибрани въдици само на риболовци макар и без рибарски билети а на мрежарите никои нишо не им казват. ТА тази цялата тираде беше за да попитам :
КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ АКО СЕ БЯХТЕ ОБЯДИЛИ НА ИАРА?
КОГА ЩЯХА ДА ДОЙДАТ?
КОИ ЩЯХА ДА НАМЕРЯТ?
КОИ ЩЯХА ДА ГЛОБЯТ?
П.П. Пак казвам това си е мое мнение никого не ангажирам и не го налагам.
П.П.2 Поради тези причини нямам доверие на ИАРА и е по добре да се оправям САМ ако мога отколкото да им звъня
С Уважение
като бяхме там лятото имаше от същия тип хора едно приятелче се обади след около 2ч доидоха хората от ИАРА провериха нас и си тръгнаха а на ония с мрежите нищо не казаха просто си поговориха с тях 15-30 мин. Това е поредния път в които се убеждавам че наи много се проверяват нас (редовните риболовци) а за всички останали
НЯМА КОНТРОЛ . Това е мое мнение никого не ангажирам с него и не го налагам. Ако някои знае случай в които ИАРА е реагирала навреме и е хванала БРАКОНИЕРИ С МРЕЖИ моля да каже от досегашната ми практика като риболовен съм видял съставени актове и прибрани въдици само на риболовци макар и без рибарски билети а на мрежарите никои нишо не им казват. ТА тази цялата тираде беше за да попитам :
КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ АКО СЕ БЯХТЕ ОБЯДИЛИ НА ИАРА?
КОГА ЩЯХА ДА ДОЙДАТ?
КОИ ЩЯХА ДА НАМЕРЯТ?
КОИ ЩЯХА ДА ГЛОБЯТ?
П.П. Пак казвам това си е мое мнение никого не ангажирам и не го налагам.
П.П.2 Поради тези причини нямам доверие на ИАРА и е по добре да се оправям САМ ако мога отколкото да им звъня
С Уважение
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Като неможем да разчитаме на такива организации защо ни глобяват и ни гонят като най страшни престъпници, прибират въдици правят актове за по една въдъца в пове4е?
за една кука в повече?
за риба която не била мерна ? и т.н.
като ние сме си платили най-редовно билетите?
или някои дечица дето взели от тати една въдица и отишли на реката (язовира, и т.н.) а тия които унищожават рибата (месарите), правят буркани, продават, пълнят фризери т.н. само да кажат виж колко много хванах с мрежата, парашута, сертмето, герим-а а ония будали с въдиците не са хванали нищо?
П.П. Извинявам се за поредната тирада но това е продиктувано наи-много от опита ми за излет тази седмица.
за една кука в повече?
за риба която не била мерна ? и т.н.
като ние сме си платили най-редовно билетите?
или някои дечица дето взели от тати една въдица и отишли на реката (язовира, и т.н.) а тия които унищожават рибата (месарите), правят буркани, продават, пълнят фризери т.н. само да кажат виж колко много хванах с мрежата, парашута, сертмето, герим-а а ония будали с въдиците не са хванали нищо?
П.П. Извинявам се за поредната тирада но това е продиктувано наи-много от опита ми за излет тази седмица.