Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Консултация за Надуваема лодка
Модератори: emo vasilev, Кърцата
- Carptdv
- ще става разбирач
Консултация за Надуваема лодка
Интересува ме лодка до 450лв за нова,излизат разни марки за лодка до 2,70м,но тъи като нямам възможност да ги пипна на живо,ми е труден избора,ако някои може да ме насочи.Bestway HYDRO-FORCE™ 65044 от Riboco е 290лв,с транец допълнително около 50лв,излиза изгодно,но дали материала от които е направена е подсилен и е достаъчно здрав.Мисля си и за Промарине,Спортекс и др около тази цена 450лв.
- drat
- разбира нещата
Re: Консултация за Надуваема лодка
Имам ProMarine IB 300, ползвам го да си вкарвам въдиците и върши работа, с двигател не знам как е.

- Carptdv
- ще става разбирач
то и аз за въдици ще я ползвам,но ми е необходима по подрбна информация,бързо ли се движи за с греблата при малко вятър с греблата затруднено ли движението
- drat
- разбира нещата
Няма проблеми с лодката, лесно се движи и лесно се управлява. Малкия модел даже е по-подходящ за наще дейности.

- Carptdv
- ще става разбирач
аз търся лодка до 2,70м,тъи като ще бъде по удобна за разпъване
Имам PROMARINE IB285. Използвам я с ел. мотор 30 либри. 2-ма човека х 90кг и никакъв проблем.
Надявам се да съм бил полезен
Надявам се да съм бил полезен

Колега ,чети и постовете/мнения/ от преди няколко дни.Постоянно пишем едно и също на всеки.
Виж тук:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 4&start=15
Успех в търсенето.
Виж тук:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 4&start=15
Успех в търсенето.

- Carptdv
- ще става разбирач
Все още немога да намеря информациа за материала откоито е направена,дали е устоичев при допир с миди или ..... при допир на брега,по какъв начин е лепена при производството и въобще на какво качество отговаря.,както тази марка така и от другите марки които съм посочил в ценови клас до 450лв.нека се спомене и нещо за тази от Рибоко саита
Моето мнение е да се спреш на IB ...../ProMarine/. Три години вече я ползвам и проблеми няма. 

- Carptdv
- ще става разбирач
спирам се за покупка на Promarine ib 285,ако някои има предложения за по добра от нея на същата цена,вносителя на Promarine,предлага и сонари NAKI,някои имали впечетления за тази марка сонари които предлага черно бели и цветните
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Продавам нова надуваема лодка "ProMarine" IB 300. Лодката е оборудвана с алуминиеви гребла, стойки за въдици, стойка за сонар, котва тип "чадър", сгъваем сенник, чергило, покривало, помпа, манометър, ЗИП. Цената е 750 лв. Допълнително могат да се закупят и нов двулъчев сонар с нов акумулатор и зарядно при цена 250 лв.
- metall_mulisha
- ще става разбирач
Колеги аз със най мъничката върша чудесна работа и освен мен в нея слагам сонар и бака със манджа са шарко и е супер!!!

ЕЙ УТАЙКИ,ЗАЩО НЕ СИ ПРИБИРАТЕ БОКЛУЦИТЕ ТАКА КАКТО ВСИЧКО КОЕТО ХВАНЕТЕ???
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Виж тука-очакват и нови модели,а и по ефтини от РибокоCarptdv написа:Интересува ме лодка до 450лв за нова,излизат разни марки за лодка до 2,70м,но тъи като нямам възможност да ги пипна на живо,ми е труден избора,ако някои може да ме насочи.Bestway HYDRO-FORCE™ 65044 от Riboco е 290лв,с транец допълнително около 50лв,излиза изгодно,но дали материала от които е направена е подсилен и е достаъчно здрав.Мисля си и за Промарине,Спортекс и др около тази цена 450лв.
http://rapidsport.eu/bg/naduvaema-lodka ... stway.html
Аз там съм пораснал...
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Темата е на 5 години 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.