Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Помощ за мотор suzuki dt4
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Помощ за мотор suzuki dt4
Здравеите колеги още съм нов във форума и не съм сигурен че запитването ми трябва да е точно тук ако има проблем извинете предварително 
А ето и питането на скоро си купих лотка с мотор за начало всичко си беше нарет
НО мотора нещо се скапа
и не мога да намера магазин за части търсех в нета но не намерих нищо полезно
ако някой може да помогне да каже каде има магазин за резервни части ще сам благодарен
a моторa e suzuki dt4 ако е важно
благодаря предварително

А ето и питането на скоро си купих лотка с мотор за начало всичко си беше нарет
НО мотора нещо се скапа

- barutchiata ©
- Администратор
Re: ПОМОЩ
Бате първо пиши от къде си! После обясни какво точно се скапа на мотора.
Re: ПОМОЩ
Извинява ѝ мислех че в профила ми пише от къде съм от София
А колкото до проблема мотора неиска да се охлажда постояно 1 не изхвъря вода а друкпът си работи перфектно а от там идват няколко проблема
1. Има 1 шаиба която е пласмасова и се е разтопила и то доста и искам да я сменя тя седи под двигателя следователно
2. Също 2,3 гарнитури които трабва да се сменят защото са скъсани те се намират при охлаждащата помпа
3. Стоп бутона сащо не ми харесва и него

Общо взето е това не се сещам друго

А колкото до проблема мотора неиска да се охлажда постояно 1 не изхвъря вода а друкпът си работи перфектно а от там идват няколко проблема

1. Има 1 шаиба която е пласмасова и се е разтопила и то доста и искам да я сменя тя седи под двигателя следователно

2. Също 2,3 гарнитури които трабва да се сменят защото са скъсани те се намират при охлаждащата помпа
3. Стоп бутона сащо не ми харесва и него

Общо взето е това не се сещам друго

Re: Помощ за мотор suzuki dt4
Сигурен ли си, че не се охлажда. Тези мотори имат една специфика в охлаждащата система. Освен това са два вида/ с постоянен "чучур" на охлаждащата система и без такъв/. Имам същият двигател но 2,5 к.с., ако искаш да прокоментираме нещо звънни ми на тел.0889445563.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Моделите DT са модификациите 2T, мисля че го нямат проблема с охлаждането като новите.
Звучи ми на стандартно подменяне на импелер и гарнитури към него.
Повечето майтори ще свършат работата, мисля че и чаркалаци си има за тея мотори доволно.
Варинат е Ради в Долни Лозен
Звучи ми на стандартно подменяне на импелер и гарнитури към него.
Повечето майтори ще свършат работата, мисля че и чаркалаци си има за тея мотори доволно.
Варинат е Ради в Долни Лозен
Колега KVS мерси за информацията но и аз имам този линк 

A и
колеги можели някои да ми даде линк за указание за този мотор да прочета малко и да стана и аз малко по умен
но не колко коня е и коя година а как се ''използва'' защото търся в нета но само ми дава чертежи за него