Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Сглобяема "стая" против насекоми
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Сглобяема "стая" против насекоми
Колеги, където и да ходим комарите,мухите и осите са все около нас. С две думи-
развалят ни кефа. Реших и тоя проблем веднъж за винаги по следния начин:
От рейките на стара палатка и едно перде сглобих прозрачна "стая",която държи
всичко що хапе и смуче отвън. Вече необезпокояван от мухите и осите чистя риба/ако хвана/.Удоволствие е вътре да си хапваш салатката и да вечеряш без присъствието на
хиляди привлечени от светлината насекоми,които се завират в очите,носа и храната
на масата. "Стаята" сглобявам за 4-5 мин.Устойчива е на вятър,а ако вместо перде отгоре, се сложи непромокаем покрив ще е практично и при дъжд.
Дано измислицата ми да ви е полезна.Ето и снимки:
развалят ни кефа. Реших и тоя проблем веднъж за винаги по следния начин:
От рейките на стара палатка и едно перде сглобих прозрачна "стая",която държи
всичко що хапе и смуче отвън. Вече необезпокояван от мухите и осите чистя риба/ако хвана/.Удоволствие е вътре да си хапваш салатката и да вечеряш без присъствието на
хиляди привлечени от светлината насекоми,които се завират в очите,носа и храната
на масата. "Стаята" сглобявам за 4-5 мин.Устойчива е на вятър,а ако вместо перде отгоре, се сложи непромокаем покрив ще е практично и при дъжд.
Дано измислицата ми да ви е полезна.Ето и снимки:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- научил се да хвърля
Re: Сглобяема "стая" против насекоми

Влади, готино е това от снимката ,ама 65 БГ левчета. А пък аз имах пердето и еластичните
рейки от стара палатка, та само малко ръкоделие вложих. Е,няма финеса на Бриколажкото,
но върши същата работа при това с подръчни материали.
рейки от стара палатка, та само малко ръкоделие вложих. Е,няма финеса на Бриколажкото,
но върши същата работа при това с подръчни материали.
Простата конструкция на "стаята" от пердето се оказа изключително ефективна при
риболова в Керамоти/Гърция/,където от комари и оси няма отърване дори и през деня.
риболова в Керамоти/Гърция/,където от комари и оси няма отърване дори и през деня.