Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

водоеми около хасково и региона
Модератор: Paublo_Eskobar
водоеми около хасково и региона
здравеите колеги.моля за информацйя относно водоемите около хасково и региона,било то платени и свободни .относно платените регламенти ако знаете .благодарности предварително на всички .наслука
- pacho109
- сериозен играч
Re: водоеми около хасково и региона
Отивай на Даскалово-шарани ,перки ,костури,амури-4лв такса ;шарана и амура по 5лв,другото без пари
И внимавай има вече няколко пръчки в язовира 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
научихме я там да взима на гранула,догодина и на пържоли ,иначе водоема наистина е добър ...добро място за риболов...
мерси колега.а нещо относно язовира на мандра знаете ли?pacho109 написа:Отивай на Даскалово-шарани ,перки ,костури,амури-4лв такса ;шарана и амура по 5лв,другото без париИ внимавай има вече няколко пръчки в язовира
Някой знае ли какво стана с яз.Гарваново.Преди няколко години бях много доволен от този язовир.Последният път когато бях (преди 2г.) го бяха източили почти и никаква риба. Някой ако е чувал нещо да пише.
Язовира е под аренда и неее разрешен риболова за сега.доколкото знам от догодина маи4е 6те го правчт за спортен риболов ама не сам многоо сигорен .мислч другата седмица да отида до иваиловградския да поседя няколко дни и ще търся шаран,но докато го чакам ще хвърлям за костур .ivan1983 написа:Някой знае ли какво стана с яз.Гарваново.Преди няколко години бях много доволен от този язовир.Последният път когато бях (преди 2г.) го бяха източили почти и никаква риба. Някой ако е чувал нещо да пише.
- М. Сталев
- разбира нещата
А този язовир във село Даскалово ,къде се намира точно,посока Кърджали ли е някъде,и на колко километра е Хасково ?
- pacho109
- сериозен играч
Тръгваш за Кърджали,след Пчеларово ,следва разклона за Асеновград.Хващаш по пътя и след 5-6км в ляво е селото ,има и табела.Отбиваш и след няма и километър ,си на стената.Там си избираш място и ако искаш те карат с лодкаPikeM написа:А този язовир във село Даскалово ,къде се намира точно,посока Кърджали ли е някъде,и на колко километра е Хасково ?

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- новобранец
Покраи Тракиец минавахме вчера, има пак хора, казаха че изкарват ама рядко.