Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Питане за една пръчка
Модератор: Paublo_Eskobar
Питане за една пръчка
Тази пръчка я дават за фидер добра ли е за начинаещ или не. http://smartfishing.net/index.php?route ... uct_id=277
- ivelin_1976
- разбира нещата
Re: Питане за една пръчка
Не е добра
п.п. Дали един риболовец е начинаещ или не кефа от хубавата въдица си е....а бе кеф
Начинаещия не би я оценил подобаващо на старт, но след време и това ще се случи.

п.п. Дали един риболовец е начинаещ или не кефа от хубавата въдица си е....а бе кеф

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- Калин–Стоянов
- разбира нещата

Ако това което е написано е вярно, е повече от добра за прохождане в фидер риболова

2 секции плюс 2 върха
- Дължина- 3 м
- Материал: фибростъкло
- Цвят: Карбон
- Идеална фийдър въдица
- Тегло 250 гр.
Пък и какво и плащаш? 29 лв., ако този вид риболов ти хареса, ще вземеш нещо по-добро и ще си по-ориентиран какво искаш от самата въдица

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ето затова има отказали се от фидера, щото си взимат боклуци и викат, е тоя спорт е много тежък за мен. Та фидера си е активен толкова колкото и мача, поне някой лек си избери, е има едни Ат венчъри, вземиси от тях, ако не нещо 2-ра ръка.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Огледай се за някой фидер на Focus или на Formax имат добри пръчки над ценовия клас 60 лв най-добрата в ценовия клас от 60 до 80 лв беше един Формакс Магна фидер 360 параболичен медиум според мен цена качество е добър но и Атвенчърите на Глобе не са лоши ако можеш да си намериш !

Без риболов няма любов !
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега Формакс нямат въдици с тънки бланки в основата, как ще извади тоя строй дето го пишеш.ExTaZzY написа:Огледай се за някой фидер на Focus или на Formax имат добри пръчки над ценовия клас 60 лв най-добрата в ценовия клас от 60 до 80 лв беше един Формакс Магна фидер 360 параболичен медиум според мен цена качество е добър но и Атвенчърите на Глобе не са лоши ако можеш да си намериш !

- ivelin_1976
- разбира нещата
qno_zloo написа:Ето затова има отказали се от фидера, щото си взимат боклуци и викат, е тоя спорт е много тежък за мен. Та фидера си е активен толкова колкото и мача, поне някой лек си избери, е има едни Ат венчъри, вземиси от тях, ако не нещо 2-ра ръка.

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- pacho109
- сериозен играч
Мошеници
Цвят"КАРБОН",та дано се излъже някой чел,недочел
Вземи си нещо за 60-70лв.Може и втора употреба.Излизат добри предложения
Преброих 21 водача,виждат ми се множко за 3метра 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- CERRUTI
- сериозен играч
Взимай от 3,60м на горе......пръчката така по картинки няма как да се каже хубава ли е,лоша ли е......Че не е нещо кой знае какво,не е! но мисля че ще свърши работа!